Obama style på Uriasposten

At være hadet på Uriasposten og højreekstreme blogs er ikke kun en ære, der er overgået min person. Næ, det er en ære jeg kan dele med ingen ringere end præsident Barack Obama fra Amerikas Forenede Stater.

Det slemme ved Obama for det første, at han er valgt til præsident. Det burde han ikke have været, og de højreekstreme har stadig travlt med at påstå, at han ikke er amerikansk statsborger. Der er jo det der med fødselsattesten fra Hawaii. Andre mener endda, at han er en alien, som har manipuleret og svindlet sig til den amerikanske nations højeste embede. Men det er også slemt, at han er sort, selvom de ikke er meget for at sige det direkte. Til gengæld er der for dem ingen tvivl om, at han er muslim, eller i det mindste skabsmuslim. Faderen – hvis det altså var faderen – var muslim. Og så er der mellemnavnet Hussein., som afslører hans sande jeg. Kommunist er han selvfølgelig også. Se bare på hans sygesikringsprogram. Kort sagt er Obama højrefløjens værste mareridt: en muslimsk neger med en kommunistisk politik. Kan det blive værre?? Jo. Det kunne det måske, hvis han var kvinde og bar tørklæde, men det har ekstremisterne vist ikke fantasi til at forestille sig. Endnu da.

I tilfældet med Obama vil Kim Møller f.eks. den 30. oktober gerne have sine proselytter på Uriasposten til at synes, at de sorte vælgere er racister, fordi de stemmer på Obama. Det samme gælder for latinoerne, som også vil stemme på Obama. Og dermed kan vælgernes racisme måske koste Romney sejren, mener Møller. De eneste, der ikke er racister, er selvfølgelig de hvide vælgere. De vil nemlig i stort tal stemme på Romney.

Som nævnt andetsteds er kommentarerne mere end halvdelen af fornøjelsen ved at læse Uriasposten. I dette tilfælde er de ikke længe om at drage en parallel til muslimerne i Danmark, som jo også stemmer på muslimer, vil en K. Sejr vide: ” Muslimerne var tungen på vægtskålen både her i Danmark og i Frankrig, da socialisterne fik tilranet sig magten, og her taler vi om vælgere med en gns. IQ på et stykke under de 90, som afgjorde valgene”. Aha,! Man lærer altid noget nyt ved at læse Uriasposten: IQ har altså ikke kun noget med race at gøre, men også med religion. Vælg din gud med omhu. Ellers er du sgu for dum.

Og modløsheden breder sig på Uriasposten. ”Obama vinder! Alt andet vil være en sensation”, mener den kyniske Machiavelli. Men det hele kan såmænd være lige meget synes Lars H: ”Det er deprimerende at høre at ingen af kandidaterne vil gøre noget for at stoppe masseindvandringen fra Mexico. USA er fortabt, næsten da”. Pyha! Det var godt han huskede ”næsten”.

Andre ser endnu mere mørkt på situationen: ”Kun den hvide race vil  gå til grunde; desto mere fordi alle andre end hvide i praksis og eller teori har en meget stærkt etnisk bevidsthed, ofte ved siden af en religiøs identitet. Denne proces behøves ikke at tage særlig lang tid” lyder den dystre spådom fra gudernes normalt lyse yndling, Balder.

Heldigvis er manddomskraften dog ikke helt forsvundet. Den tapre Viking kvæder: ” Jo tættere vi kommer befolkningsudskiftning/demografisk folkemord, jo mere bliver vi nød til at ophæve demokratiet, da det vil arbejde imod os og for de fremmede forbrydere.” Akja, vågner, vågner danske helte. Springer op og spænder bælte.

Ja, hvad skal man med ”Svend, Knud og Valdemar”, når man har Uriasposten? Og samtidig har bloggen skam også en socialterapeutisk mission. Her har nogle triste og ensomme eksistenser et forum, hvor deres sære ideer er accepteret , og hvor de kan føle sig som  betydningsfulde deltagere i seriøse diskussioner om tilværelsens store spørgsmål. Og så gør det jo ikke noget, at vi andre også kan læse med.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Halvorsen, Obama, Politik, Romney, Uriasposten, Valg i USA. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s