Pernille Bendixen

Her er en kort replik fra mig til Pernille Bendixen i Fyens Stiftstidende 4. november:

“Den temperamentsfulde eks-fru Pernille Bendixen finder det 4.11. fuldstændig vanvittigt at anmelde Birgitte Sonsby fra Ejerslykkeskolen for racisme. Det har hun fuldstændig ret i, og heldigvis er det heller ikke tilfældet.

Til ære for hende og læserne skal jeg gerne repetere,at anmeldelsen drejer sig om overtrædelse af  §266b, som også handlerom forhånelse på grund af tro. Og det er netop sagen her.

Det kan undre, at denne enkle kendsgerning stadig ikke er gået op for eks-fruen. Men måske ved hun også bedre. Måske håber hun i virkeligheden, at en løgn bliver til sandhed, hvis den gentages tilstrækkelig mange gange.”

For folk, der ikke læser Fyens Stiftstidende, skal jeg hermed ile med et har forklarende noter. Pernille Bendixen sidder i Odense Byråd for DF, og jeg har haft mange morsomme debatter med hende. Men det har altid været svært for mig at vide, om jeg skulle titulere hende frue eller frøken. Jeg prøvede først med frue, fordi det passer bedst til den bedagede dame, men det ville hun ikke høre tale om. Så prøvede jeg med frøken, men så kom hun til at fremstå som en knibsk gammeljomfru, og det virkede totalt latterligt.

Nu har jeg endelig fundet den rigtige titel: Hun er “eks-frue” og lever på polsk sammen med Kim Møller fra Uriasposten. Det var ham selv, der pralede med det sin blog. Egentlig troede jeg, at han var for ung til hende, men han kan vel godt lide den moderlige type, sky som han er. Og hvis hun trøster ham, når han er trist, så kan han til gengæld skrive læserbreve for hende. F.eks. i Fyens Stiftstidende.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i § 266b, Halvorsen, hetz, Politi, Uncategorized, Uriasposten og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s