Disput med Dagø

Herunder en lille disput med Erik Dagø i Fyens Stiftstidende som følge af mit læserbrev til Pernille Bendixen.
Om Erik Dagø kan jeg kort fortælle, at han er tidligere politimand og en af de mest hadefulde højreekstremister, jeg har mødt. Ironisk nok bor han idyllisk i Troense, men det påvirker kam åbenbart ikke. Tværtimod er han så fuld af had, at påskeliljerne visner, når han går forbi.
Men her kommer først Dagø. og derefter min replik til ham:

12.11.2012: Carsten Halvorsen, du forsømte en god lejlighed til at tie stille ved at angribe Pernille Bendixen i FS 6. nov. Men den evne besidder du ikke, når man ser på dine konstante angreb på andre, der ikke er i besiddelse af samme vildfarelse som dig.
Alene dette, at Ejerslykkeskolen har tacklet omhandlede sag på en fornuftig måde, som en sådan danskerfjendtlig anmeldelse, burde få dig til at tie. Jeg forstår din sygelige trang lidt bedre, når jeg ser dine forskruede meninger på din hjemmeside; så lades alt håb ude.
Du har det tydeligvis ikke godt, efter at de røde faner er falmet eller pakket bort. For ikke at snakke om, at de triste, røde partisange ikke gjalder mere. Det lyser langt væk, at du har et traume og er understimuleret – nu har du kun din røde sutteklud tilbage i form af uartikulerede læserbreve. At du ikke kan se, at § 266b er en skændsel i dansk strafferet, gør ikke din sag bedre.
Du er forudsætningsløs, og jeg vil hermed opfordre Pernille Bendixen til at lave en liste, som jeg har gjort, og sætte dig derpå som ”persona non grata” (ikke velset eller velkommen).

14.11.2012. Den rettroende islamofob Erik Dagø har ærefuldt sat mig på en liste
for “persona non grata” og opfordrer Pernille Bendixen fra DF til at
gøre det samme.
Det afslører den voldsomt fædrelandskærlige eks-politimand i Stiftstidende 12.11 under fremsættelse af en lang række nedsættende bemærkninger om min person. Til beroligelse for læserne skal jeg derfor ile med at oplyse, at jeg ikke har og ikke har tænkt mig at
opsøge hverken ham eller Pernille Bendixen nogensinde. Vor Herre bevares.

Lidt ulogisk kan man sige, har Dagø alligevel opsøgt omend ikke mig, så dog min blog, som jeg da gerne vil slå et slag for, når Dagø angiveligt ikke kan lide den. Her kan man bl.a. se min anmeldelse af Kim Møllers seneste hadeside mod undertegnede. Til orientering for uindviede skal det måske nævnes, at  Kim Møller er indehaver af landets mest berygtede
højreekstremistiske blog, Uriasposten og kæreste med Pernille Bendixen. Jeg har dog ikke anmeldt ham til politiet.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i § 266b, Dagø, Halvorsen, Kim Møller, Pernille Bendixen, skideballesagen, Uriasposten, ytringsfrihed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s