Hvad sagde jeg?

Der er nu indsamlet 30.000 kr. til støtte for Firoozeh Barafkan, oplyses det på det på Trykkefrihedsskaberiets hjemmeside Sappho. De mange penge skal selvfølgelig bruges til en eventuel retssag for denne selviscenesatte ”martyr” for hånerettens ædle sag, beretter Sapphos Uwe Max Jensen med jule(!)lys i øjnene.

Ganske som forudset vil den opmærksomhedshungrende frøken Barafkan nemlig ikke betale den bøde på 8.000 kr. som Østjyllands Politi har forelagt hende, efter hun to gange har gentaget den ytring, som eks-politimand Lars Kragh Andersen blev idømt 10.000 kr. for at fremkomme med. Den kry unge dame meddelte dengang på sin blog på JP: ”Spændende at se om paragraf 266b også kan fælde mig som racist?”

Den kan den godt.. Men spørgsmålet er stadig, om der ikke er tale om et gratis martyrium, når man kan overtræde straffeloven uden at blive straffet? Det hævdede jeg i et indlæg på nærværende blog 27. oktober, hvor jeg skrev: ”Som tilskuer til hele dette cirkus har man svært ved at have ondt at Firoozeh Barafkan. Hun har selv provokeret en sag frem, og når den kommer, klynker hun. Hvorfor skulle hun have en anden behandling end Lars Andersen.”

Af dette kan man lære, at det skal koste mere end bøder at overtræde § 266b. Paragraffen bør bruges meget mere, og så skal det koste minimum 30 dages fængsel at overtræde den. Så kan ”martyrerne” da få noget, som blot minder en lille smule om et martyrium.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i § 266b, Halvorsen, Jyllandsposten, Politi, Sappho og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s