Zionistisk anti-palæstinensisk propaganda

Fathi El-Abed har i dag en kommentar i Berlingske med overskriften ”Gid Israels venner vil fægte med åben pande”, og jeg kan kun give ham ret i, at vore hjemlige zionister og højrenationalister på god Holger Danske-facon burde kæmpe med åben pande og gå efter sagen i stedet for den slimede personforfølgelse og forsøg på karaktermord, som netop nu kører mod Fathi El Abed. Vel at mærke udført af netop de samme mennesker, der hylede op og skabte sig, dengang det gik ud over Henrik Gade Jensen. Men det har de helt ”glemt”.

Desværre har debatformen efterhånden udviklet sig sådan, at man ikke kan appellere til disse menneskers moral og samvittighed længere. De er blevet fuldstændig kyniske går kun efter at miskreditere deres politiske modstandere og lukke munden på dem ved at bruge alle til rådighed stående kneb. Interesserede kan læse mere om problematikken her på min blog, hvor jeg også kommenterer hetzen mod Fathi El Abed i artiklen ”Den lille fjer der blev til fem høns”.

I den konkrete sag har man omhyggeligt fisket nogle få citater frem fra en hidsig debat på en facebook-profil, hvor Fathi El-Abed ikke i tide nåede at tage afstand og senere slette dem. At han senere gentagne gange har taget afstand fra dem, er totalt ligegyldigt for hetzmagerne, som selvfølgelig godt ved, at Fathi El- Abed nærer samme antipati mod Hitler som alle andre mennesker i dette land.

Men det er i den grad vand på hetzmagernes mølle, hvis de kunne hænge formanden for Dansk/palæstinensisk forening op på sympatier for Hitler. Zionisterne har længe kørt en kampagne, hvor de agiterer for at islam og nazisme er to sider af samme sag. Hvem kender ikke historien med Hitler og stormuftien af Jerusalem? Hetzen mod Fathi El-Abed er faktisk led i en meget omfattende zionistisk hadkampagne, og misinformationen foregår helt bevidst og retter sig mod alt, hvad der er kritisk over for Israel.

Vidste man f.eks. at zionisterne anser Norge for at være et antisemitisk, racistisk og hadefuldt samfund? Det kan jeg såmænd eftervise ved at citere fra en debat tråd fra den gode konservative avis Jerusalem Post, hvor pseudonymet ”semsem5” (der var den igen med at fægte med åben pande!) skriver:

”You Norwegian Quislings rank among the most Antisemitic people in Europe. A primitive racist hateful society. Thanks to Breivik we found out that the Norwegian Government were running Hitler Holiday Youth Camps where little Norwegian children were being brainwashed to hate Jews and Israel…..There are pictures of small Norwegian Quisling children with antisemitic anti Israeli banners taken one day before the attack on the Hitler Youth Holiday Camp. And they were taken with the Norwegian Foreign Minister leading them on.”

Derfor var det måske bedre, at rette øjnene mod den zionistiske hadpropaganda. Det er derfra truslen kommer.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Den Korte Avis, facebook, Fathi El-Abed, Henrik Gade Jensen, hetz, Israel, Jerusalem Post, zionisme. Bogmærk permalinket.

17 svar til Zionistisk anti-palæstinensisk propaganda

 1. Eyvind Dk siger:

  Suk, Carsten Carsten Carsten, det er da helt utroligt som din pickup kører i samme rille.
  Din brug af “stråmænd” er ikke bare afslørende men diskvalificerende.
  Gang på gang på gang starter du med en (bevidst?) falsk præmis, og så begynder du at argumentere udfra denne falske præmis.
  Og så er det jo logisk at du kommer til et forvrøvlet resultat.
  Skyldes din kærlighed for Hamas, at du er så langt ude på venstrefløjen, at du også går ind for den fascistoide brug af vold til at nedbryde demokratiet?
  Og rigtigt, det er besynderligt hvordan nazismen, islamistisk jihad og ekstreme socialister/kommunister går hånd i hånd i deres brug og dyrkelse af volden.
  Grotesk er det når nazismen og islamistisk jihad omfavner hinanden, selv om de i grunden ønsker hinandens udryddelse.
  Ligeså grotesk er det når de ekstreme socialister/kommunister omfavner islamistisk jihad. Der hvor islamistisk jihad er kommet til magten er det netop socialisterne/kommunisterne de udrydder først. Tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk…..
  Husk; nedlagde palæstinenserne våbene (og raketterne) idag, ville de have fred imorgen.
  Hvis israelerne nedlagde våbene idag, ville de være udryddet i næste uge!!!

  • Ak, Ejvind, Ejvind..!
   Var det stråmænd, du sagde?
   Skyldes “min kærlighed til Hamas” at jeg er så venstreekstremistisk, at jeg går ind for facistoid brug af vold til at nedbryde demokratiet, spørger du. Bare i den sætning er der stof til at give dig hen hel times lektion i idéhistorie og politisk filosofi. Og det orker jeg ikke. Jeg har også et liv at leve uden for computerskærmen.
   Men vi kan jo starte med min kærlighed til Hamas. Her må det komme bag på dig, at jeg aldrig har støttet Hamas, som er islamiske fundamentalister.
   Jeg er socialist og støtter de socialistiske befrielsesbevægelser i Palæstina.
   Det vil igen sige, at når jeg ikke støtter Hamas, så ryger den præmis, som du bygger hele den følgende argumentation på. Du har med andre ord produceret en kæmpe stråmand, eller et fugleskræmsel som jeg kalder det.
   For min skyld må du gerne få al den spalteplads, du ønsker, for at udbrede dig om dit syn på nazismen, islamisk jihad, og ekstreme og voldelige socialister/kommunister. Det har bare ikke noget med mig at gøre.

 2. Eyvind Dk siger:

  Kan vi heraf udlede det højst overraskende; at du indrømmer at Hamas er den skyldige part i den just overståede minikrig? Tager du afstand fra alle danske såvel internationale islamiske fundamentalister? Altså Hamas, Hezbollah, Det Muslimske Broderskab, HispUt-Tahrir osv osv osv. Og tager du afstand fra AFA?
  Hvis det er tilfældet, så indrømmer jeg gerne, at jeg har taget fejl, men er du nu ikke mest kendt for netop din støtte til disse voldsforherligende bevægelser, samt dine verbale angreb på hæderlige demokrater!
  Og venligst hjælp mig med et link eller to, hvis du virkelig HAR taget afstand fra nogle af ovennævnte nazisympatiserende antidemokratiske voldforherligende bevægelser! Så er du sød!
  På forhånd mange tak!

  • Du kan ikke udlede, at Hamas efter min mening er den skyldige part. Dertil har Israel begået alt for mange krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden. Men jeg vil ikke et sekund forsvare de raketter, som Hamas skød ind mod Israel. Det var tåbeligt af dem.
   Og ja. Jeg er imod alle fundamentalister, hvadenten de er muslimske, kristne eller jødiske.
   Hvis du vil have et link, så kan jeg linke til en meget væsentlig diskussion, der kører på Politiken:http://politiken.dk/debat/ECE1824361/stop-det-israelske-vanvid/?id=cc1f73dd-7354-4e2c-8a87-cf1db8dfe87d&v=c

   • Eyvind Dk siger:

    Hvorfor fa’en kommer du med et link der OVERHOVEDET IKKE besvarer det du bliver spurgt om?
    Sikkert fordi du ikke KAN komme med nogle links, hvor du tager afstand fra Hamas, Hezbollah, Det Muslimske Broderskab, HispUt-Tahrir osv osv osv.
    Du påstår du er imod alle fundamentalister, men du kan ikke henvise til et eneste sted hvor det skulle være sket.
    Og du er selv fundamentalist. Reaktionær socialistisk/kommunistisk fundamentalist der er FULDSTÆNDIGT blottet for progessivitet, demokratisk udsyn og uden indsigt – what so ever – i islamiske fundamentalisters fascistoide agenda!!

    Du skriver: “Men jeg vil ikke et sekund forsvare de raketter, som Hamas skød ind mod Israel. Det var tåbeligt af dem.”
    JAMEN, FOR HELVEDE!!!! Det var jo DERFOR Israel måtte ty til at forsvare sig! Efter MANGE år og TUSINDVIS raketter ophørte tålmodigheden. INTET andet land i verdenen ville have udvist så stor tålmodighed.
    Altså, Hamas er selv skyld i de øretæver de har fået.

    Og hva’ fa’en er det for noget vrøvl med en 2statsløsning?
    Hvordan skulle det kunne lade sig gøre at få Hamas til at samarbejde med Fatah? Det er FULDSTÆNDIGT vanvittigt at snakke om 2statsløsning nu. Sæt dig nu ind i hvad de to palæstinensiske lederskaber siger! En 3statsløsning kunne objektivt se ud som en logisk mulighed, men palæstinensiske ledere vil selvfølgelig ALDRIG love Israel fred, og så kan man jo ikke lave en fredsslutning.
    Man kan da ikke lave fredsslutning med nogen der IKKE VIL fred, det må selv du da ku’ forstå!
    Palæstinesere på overførselsindkomster fra en blind omverden, for du sgu’ aldrig til frivilligt at overtage egen forsørgelse!

    OG hvorfor må der ikke leve jøder på Vestbredden? Der lever da ganske mange arabere/muslimer i Israel og endda med israelsk pas og statsborgerskab. INGEN – read my lips – INGEN af dem vil nogensinde drømme om at forlade Israel, tværtimod frygter de for at skulle leve under islamistisk styre.

    Du ka’ slet ikke se forskellen på en demokratisk retsstat og korrupte nazisympatiserende og voldsforherligende forbryderorganisationer.

    Golda Meir sagde:
    “Vi kan tilgive araberne for at have myrdet vores børn, men vi kan ALDRIG tilgive dem for at tvinge os til at dræbe deres!!!”
    Venligst tænk over det og hvis du – mod forventning – skulle forstå dybden af udsagnet ville du forstå hele grundlaget for konflikten.
    Had had og atter had er hvad islamistisk-arabisk kultur har i posen til omverdenen.
    Er det forøvrigt ikke morsomt, at de hader sekulære kommunister MERE end jøder.
    Først ateisterne dernæst buddhisterne derefter jøderne og så kommer alle andre!
    Så, Carsten du vil ryge først i en islamistisk stat.

    Den ekstreme danske venstrefløj er sandt for dyden indbegrebet af naivistisk stupiditet!!!
    Læs Biederman og brandstifterne!

   • Hvis du påstår, at jeg støtter Hamas eller er fundamentalist, så er det dig, som skal fremvise links, der understøtter din påstand. Sådan er reglerne.
    Mit link refererer til et interview med Ilan Pappe, der er jødisk professor i historie. Han har skrevet bogen “Udrensningen af det palæstinensiske folk”, som kan lånes på biblioteket. Den skulle du læse.

 3. Eyvind Dk siger:

  OK, jeg aksepterer at du aldrig har taget afstand fra de fascistoide islamistiske bevægelser, og endnu mindre de fascistoide bevægelser ude på det eksteme overdrev af venstrefløjen!
  PS:
  Du fik ikke kommenteret på at du står til at blive elimineret først, hvis islamisterne får magt som de har agt?

  • Du accepterer med andre ord dine egne udokumenterede påstande.
   Det overrasker mig ikke, men du skal nok ikke forvente, at andre gør det.
   Så vidt jeg ved, kan man stadig gå til et kursus i argumentationsteknik på aftenskolen – i hvert fald hos AOF. Det var måske vejen frem for dig.

   • Eyvind Dk siger:

    Så nu gør jeg det HELT simpelt – så ka’ du også være med:
    Har du – eller har du ikke – taget afstand fra fascistoide islamistiske bevægelser, samt ditto på den ekstreme venstrefløj?
    Fes den ind?

   • Der findes ikke fascistoide islamiske eller fascistoide venstreekstreme bevægelser. Men der findes fundamentalistiske islamiske bevægelser, og dem har jeg senest taget afstand fra i mit svar til dig 27.11 kl. 14.57. Læser du ikke, hvad jeg skriver?
    Men når du selv bringer fascismen på bane: Hvornår har du taget afstand fra Anders Breivik?

   • Eyvind Dk siger:

    Hvad kalder du det så når de rejser højre arm til naziheilen? Når de bruger vold og tortur til at terrorisere deres modstandere?
    Slæber lig rundt i gaderne efter motorcykler, som de just har likvideret osv osv.?

    Og du har ALDELES IKKE taget afstand fra Hamas 27.11 kl. 14.57! Du skrev derimod:
    “Men jeg vil ikke et sekund forsvare de raketter, som Hamas skød ind mod Israel.”
    Og det er langt fra de samme som aktivt at tage afstand fra Hamas, netop på gund af deres fascistoide agenda! Men det ka’ du vel ikke forstå.
    At du ikke kan se deres brug af fascistiske metoder er himmelråbende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Det svarer til ‘steningsimamen’ Wahid Petersen der ikke går ind for, men heller ikke vil tage afstand fra stening!
    Din brug af taqiyya er særdeles klodset!

   • Hvis du svarer mig på mit spørgsmål, så svarer jeg på dine.
    Men der er ingen grund til at råbe og skrige. Det gavner ikke din troværdighed.

 4. Eyvind Dk siger:

  Ska’ vi ikke liiiige slå fast at jeg spurgte først, hva’?
  OG at du nu bruge alle mulige – og især umulige – krumspring for at slippe for at svare. Men der har vi jo været før, ikk’ Carsten?
  Og når du ikke VIL svare, så er konklusionen så åbenlys, at jeg tror du selv kan drage den!

  • Den med krumspringene falder tilbage på dig selv.Alle andre end dig har forstået budskabet her.

   • Eyvind Dk siger:

    Debatten startede med, at jeg slog dig i hartkorn med de nazisympatiserende og voldsforherligende islamistiske bevægelser!
    => Du havde ikke og ville ikke tage afstand fra dem.
    => Du foretog adskillige krumsping for at undgå at svare!
    Ergo mit første udsagn holdt vand!
    Citat:
    “Skyldes din kærlighed for Hamas, at du er så langt ude på venstrefløjen, at du også går ind for den fascistoide brug af vold til at nedbryde demokratiet?”
    Citat slut.

   • Nu kører du i ring. Start med mit første svar til dig.
    Og nu har jeg ikke tid til at lege med dig mere. Jeg har også andre ting at tage mig af.

 5. Eyvind Dk siger:

  Rigtigt, ringen er sluttet!
  Den ekstreme fascistoide venstrefløj når rundt og forbrødrer sig med de fascistoide nazisympatiserende islamistiske bevægelser.
  Den yderste venstrefløjs monumentale stupiditet er total !!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s