Jeg anklager…

– eller rettere: jeg anmelder højreekstremisten Louis Trebbien Alias “Falkeøje” for gennem mindst 6 år at have overtrådt de lovbestemmelser, der regulerer ytringsfriheden her i landet. Min anmeldelse er sendt til Østjyllands Politi, som har påtalemyndigheden i Louis Trebbien/Falkeøjes område, og hvor også hans foretrukne medie Uriasposten har hjemsted.

Louis Trebbien/Falkeøje har bl.a. stribevis af kommentarer opfordret til borgerkrig og likvideringer af både myndighedspersoner og borgere her i landet. Et af de seneste eksempler på Louis Trebbiens højreekstremistiske skribentvirksomhed er følgende bemærkning, som er fremsat om Uffe Elbæk:

“Den idiot!!! Han fortjener samme skæbne som Benito Musolini. Han blev efter døden hængt op i benene ved siden af sin elskerinde, og en ung partisankvinde
fyrede en del skud ind i hans døde krop medens hun reciterede, hvad han skyldte hende!!! Gid, at en sådan skiderik som kulturministeren må få den samme skæbne!!!”
Falkeøje”

(Uriasposten.net 29. november 2012)

Denne ytring har ikke fået konsekvenser, medens en 15-årig rapper straks blev politianmeldt af Dansk Folkeparti for i en brandert at sige følgende på en svenborgensisk Youtubekanal:

“Fuck Pia K. hun skal fandme dø ik kun en hund men også et svin det samme gælder alle andre parti medlemmer det er hvad jeg synes,”

Jeg synes, at loven skal gælde for alle – høj som lav og ung som gammel, og derfor skal Louis Trebbien/Falkeøje ikke slippe.

Jeg har sendt en kopi af min anmeldelse til Monika S. Hansen fra Netavisen P77. Her kan man læse om baggrunden for min anmeldelse: http://forum.p77.dk/radikalisering/danmark/809-hojrerabiat-debattor-politianmeldt

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Aarhus, § 266b, DF, Ekstremisme, Falkeøje, hadpropaganda, Halvorsen, Louis Trebbien, Politi, Uriasposten, ytringsfrihed. Bogmærk permalinket.

Et svar til Jeg anklager…

  1. Pingback: Opfølgning af sagen om “Falkeøje” | halvorsensk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s