Finn Brunses fornemmelse for Vækst

Brunses vækst

For ca. et halvt år siden vedtog Assens Kommune en såkaldt ”Innovations-strategi”. Det visionære buzzword viste sig dog blot at være et forsøg på at få borgerne til at arbejde gratis for kommunen. Det var den eneste fornyelse, der var tale om.

Omtrent samtidig vedtog kommunen også et nyt, dyrt slogan ”Vilje til Vækst”. Det lød jo meget godt, men hvad mente kommunen med det, ville mange vide. Efter en del væven frem og tilbage besluttede kommunen at lade det være op til borgerne at komme med bud på, hvad det kunne være Vilje til Vækst. Hvad der for øvrigt også var i smuk samklang med kommunens nye borgerinddragelses-strategi og værdigrundlag.

Men nu træder borgmester Finn Brunse uventet selv i karakter og udviser sandt lederskab i en julehilsen til borgerne, hvor han opfordrer dem til at gå til den under dynerne i denne søde juletid, således at der kan blive født flere børn til kommunen.

”Befolkningstallet har desværre været dalende de senere år. Der er flere, der flytter fra kommunen end til kommunen. Og der bliver født færre børn. Det skal vi have gjort noget ved. Og også meget gerne opfordre til at der bliver født flere børn” skriver borgmesteren uden at rødme.

Der er imidlertid ingen grund til at skose Finn Brunse. Med dette forslag opfylder han både målsætningen for kommunens nye innovations-strategi, så borgerne kan yde en frivillig indsats, og kommer samtidig med med et populært forslag til, hvordan der kan skabes vækst i kommunen.

Der er lagt op til genvalg næste år.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i "Innovationsstrategi", Assens, Finn Brunse, Halvorsen, Politik, slogan, Vilje til vækst. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s