Svinehunden

Svinehunden

Søren Kierkegaard var ingen ven af folkestyret, da det blev indført i 1849. ”Herefter kan der ikke regeres, nu kan der kun lefles”, ytrede den gamle Rasmus Modsat. Men regeret blev der nu alligevel, som Kierkegaardkenderen, statsminister Viggo Kampmann tørt konstaterede i en anden sammenhæng godt 100 år senere.

Men leflet er der sandelig også blevet. Ikke mindst for den indre svinehund. Senest i forbindelse med den personhetz, som højrefløjen har kørt mod den muslimske socialrådgiver og samfundsdebatør Asmaa Abdol-Hamid, fordi hun er blevet ansat i et projektjob hos Fyns Politi.

Dansk folkeparti er naturligvis i front i denne for vort land så alvorlige sag. Ifølge Fyens Stiftstidende har partiets retspolitiske ordfører Peter Skaarup stillet spørgsmål til selveste justistitsministeren om meningen med ansættelsen. Som om en banal ansættelsessag var noget der ragede Folketinget. Ja, man tager sig til hovedet.

Men også Fyns lokale overtosse Alex Ahrendtsen har blameret sig i BT og har beskyldt Asmaa Abdol-Hamid for ”ekstreme synspunkter” (ja, det siger han uden at blinke). Desuden går hun med tørklæde og nægter at give hånd, og det er selvfølgelig meget mistænkeligt, når man skal arbejde for ordensmagten.

Men også Berlingske kan være med. En blogger ved navn Eva Agnete Selsing (der i parentes bemærket vist er den eneste kvinde, som har giftet sig til en filosoftitel) svinger krabasken over det blødsødne og lalle-tolerante politi, som kan finde på ansætte en person som Asmaa Abdol-Hamid. ” “I ved, hende, der ikke vil give hånd til mænd….osv.” Dermed er niveauet så sandelig lagt. Ren sladder og bagtalelse.

Mest perfid er dog en tidligere partifælle fra Enhedslisten (frænde er frænde værst), som nu blogger på provinsavisen JyllandsPosten, nemlig Jaleh Tavakoli fra Københavns Borgerrepræsentation. Hun har nu forfulgt sagen i tre blogindlæg med en iver, så man skulle tro, at hun selv ville have haft stillingen. I hver fald gør hun et stort nummer ud af, at stillingen (en projektstilling) ikke var opslået.

Og når vi nu er på JP-blogs, kan vi lige så godt tage Mikael Jalving med i koret af forsmåede og bitre mennesker. Jalving vil gerne stive sit vaklende ego af med påtaget maskulinitet, og mener selvfølgelig, at politiet bare skal skyde først og spørge bagefter. Væk med alt det kvindagtige dialog-pjat.

Men det var blot et udpluk af de såkaldte meningsdannere i vort lille land. Hertil kommer så hele hylekoret af hysteriske amokløbere, som tankløst styrter efter den mindste luns, der bliver kastet ud til dem. Hvad skal man med fakta, når man nu har mulighed for at komme af med noget af al sin indestængte vrede.

Normalt er jeg ingen fan af politidirektør Poul Løhde, men denne gang er jeg enig med ham, da han i TV Fyn understregede, at ansættelsen af Asmaa Abdol Hamid handlede om hendes kvalifikationer og ikke hendes holdninger, påklædning eller hilseformer.

Det burde være en selvfølge. Tag jer nu sammen!

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Alex Ahrendtsen, Asmaa Abdol-Hamid, BT, DF, Fyens Stiftstidende, Halvorsen, Højrefløjen, hetz, Jyllandsposten, Mikael Jalving, Politi, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Svinehunden

  1. Pingback: Temperaturen på grisse-barometeret mediebilledets tumpedarie | DF-Nyt

  2. Pingback: Det er ikke alle racister, jeg har ondt af | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s