Den slemme antisemitisme i tal

Antisemitisme2

Med selveste Uriasposten som kilde kan vi nu bringe de længe efterlyste tal på såkaldte antisemitiske episoder i Danmark. ”Såkaldte” fordi antisemitisme egentlig er en racistisk term, der betyder had mod semitter, og kun de færreste jøder – der skulle jo skulle være genstand for hadet – er rent faktisk semitter, hvorimod de fleste palæstinensere er af semitisk oprindelse. Sådan er der jo så meget.

Men tilbage til tallene, som kommer her i oversigtsform:
7 ”antisemitiske” overfald (heraf 5 fysiske overfald og 2 fysiske overfald under opsejling)
19 tilfælde af ”verbal antisemitisme” (heraf 10 rettet mod en person, 2 generelle trusler og 7 ytringer)
8 tilfælde af hærværk mod jødisk ejendom
2 tilfælde af diskrimination mod jøder
3 tilfælde af mistænkelig eller truende adfærd ved den jødiske skole.
Altså i alt 39 registrerede tilfælde i 2012, hvilket er samme niveau som 2011. Samlet er der altså ikke tale om en stigning.

Hvis vi tager overfaldene først, så er der faktisk kun tale om fem reelle overfald ud af 16.061 registrerede voldsepisoder i 2012, men uanset hvad er det selvfølgelig fem for meget, og jeg håber at gerningsmændene er blevet fanget og straffet på samme måde som andre overfald. Ifølge oplysningerne er en israelsk mand således blevet overfaldet af arabiske mænd på hovedbanegården, men vi ved ikke om overfaldet skyldes at han så ”israelsk” ud. Ydermere er en jødisk kvinde blevet overfaldet af en arabisk udseende dørmand, som bl.a. råbte ”fucking jøde”. Fra Rasmus Jarlovs høring på Københavns Rådhus 11. januar ved vi endvidere, at der et skete et overfald på en jødisk/arabisk dreng, der ifølge sin forklaring blev snittet i låret med en hobbykniv, fordi han så jødisk ud. Hvad de to tilbageværende tilfælde angår, så ved vi ikke om de pågældende er blevet overfaldet fordi de er jøder, eller om de er jøder som tilfældigvis er blevet overfaldet af andre grunde. Men altså højst fem registrerede tilfælde ud af ca. 16.000. Det er 0, 03 %.

”Verbal antisemitisme”
Halvdelen af tilfældene – nemlig 19 – handler angiveligt om ”verbal” antisemitisme, heraf to ”generelle trusler, som måske/måske ikke kan være overtrædelser af § 266, mens 10 er rettet mod en bestemt person og syv er såkaldte ”ytringer”, hvad det så end er. Som eksempler nævnes:

En jødisk kvinde returnerer et kæledyr til sælger. Sælgeren reagerer ved at true kvinden og hendes ledsager samt råbe antisemitiske bemærkninger såsom ”Heil Hitler”, og at kvinden som jøde alligevel aldrig ville have købt dyret.
og
En jødisk kvinde hører en arabisk udseende mand og hans kæreste omtale synagogen som ”jødernes hus, og der skal blot to bomber til”, netop som de passerer den store synagoge i København.

Man bemærker, at begge episoder kun har én kilde, nemlig anmelderen. Det kan altså lige så godt være regulær sladder. Til sammenligning er der alene i 2012 mod min ringe person rettet mere end 19 hadefulde kommentarer og ytringer foruden tre trusler på livet, og så er jeg endda ikke muslim. En optælling af muslimhadske ytringer på f.eks. Uriasposten ville let nå op på en snes på blot én dag. Her bringer vi blot et par stykker:

Hørte forleden der var kommet flere milliarder uventet ind i statskassen. Der burde være nok til en hel del flybilletter og nogle brugte faldskærme fra militæret. Derefter kaster vi blot hele bundet ud over en eller anden sandkasse i en islamisk land, så kan ørkenrotterne fortsætte deres virksomhed der, hvor de hører hjemme.
(NulTolerance — 15. februar 2013)

Krig! Krig! Og uendelige mængder af krig!
(A.R. — 15. februar 2013)

Hærværk m.v.
Så har oversigten otte tilfælde af hærværk mod jødisk ejendom ud af 27.813 tilfælde i 2012. Også her er det selvfølgelig otte for meget, men det batter jo ikke rigtigt i den store sammenhæng. Her er vi igen nede på 0,03 %. Og så ved vi ikke om der er tale om forsøg på afbrænding af huse, rudeknusning eller graffiti.

Oversigten nævner to tilfælde af diskrimination mod jøder, og et af dem er eksemplificeret: nemlig at en muslimsk ansat ved Danske Bank Nørreport filialen på Nørreport Station i København nægter at veksle en jødisk kvindes israelske penge til danske kroner. Hvordan anmelderen kan vide, at bankmanden er muslim, melder historien ikke noget om, men det tyder da på diskrimination. Men altså højst to tilfælde af diskrimination.

Endelig har vi tre tilfælde af såkaldt ”mistænkelig eller truende adfærd” ved den pigtrådsindhegnede Carolineskole. Nu er der jo stor forskel på mistænkelig og truende adfærd. Det kan i nogles øjne være mistænkeligt, hvis en person går lidt længe frem og tilbage foran skolen, medens truende adfærd jo kræver fremsættelse af konkrete trusler om vold i en eller anden form. Så måske er det blot nogle personer, der har rystet på hovedet over den paranoia, som Carolineskolen udstråler. Vi ved det ikke, og kan derfor ikke bruge tallene til noget.

Zionisternes dagsorden
Som statistisk materiale er oversigten ubrugelig. Vi ved ikke om de omtalte tilfælde refererer til uvilje mod jøder, zionister eller Israel. Det hele slås sammen i en stor bunke under betegnelsen antisemitisme eller jødehad. Af de strafbare forhold som vold og hærværk kan jeg ud af eksemplerne kun se 3 – tre – tilfælde, som kan have noget med jøder eller Israel at gøre. I oversigten er omtalt fem overfald og otte gange hærværk – i alt 13 tilfælde plus to såkaldte ”overfaldsforsøg”. Men selv hvis vi tager tallene for pålydende, er vi altså nede på promiller i forhold til det, som den øvrige befolkning udsættes for.

Mest latterlig er kategorien ”verbal antisemitisme”, som jo er en taknemmelig kasse, hvor man kan putte alt muligt i lige fra racistiske bemærkninger til velbegrundet kritik af Israel. På den baggrund er det mest bemærkelsesværdige, at oversigten kun kan komme op med 19 tilfælde, som ikke er krydstjekket. Det er den rene ynk.

Jeg må indrømme, at min forudanelse kun er blevet bekræftet af denne lille statistik. Den handler ikke om faktuelt at vise eksempler på jødeforfølgelse i Danmark, for dem er der åbenbart næsten ingen af. Næ, det handler om at skabe en moralsk panik, som skal lægge muslimerne for had, og som skal gøre jøderne bange, så de desintegrerer sig fra samfundet og i sidste ende udvandrer til Israel. Det er zionisternes egentlige dagsorden.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i hadpropaganda, Halvorsen, hetz, Israel, moralsk panik, Palæstina, Rasmus Jarlov, Uriasposten, zionisme og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Den slemme antisemitisme i tal

  1. Pingback: Kønsdiskrimination i Israel | DF-Nyt

  2. Pingback: P77: Højreradikalt ordbæ rammer Nørrebro | DF-Nyt

  3. peter kocsis siger:

    Det er hylende morsomt ,at netop jødernes mest skingre forsvarere fra DF segmentet samtidigt ligeså skingert vil afskaffe § 266B, der netop ulovliggør de antisemitiske tilråb, jøderne klager over.

  4. Pingback: Rasmus Jarlov i narcissistisk taberparade | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s