Højrefløjens taqiya

Bendixen Ahrendtsen

De såkaldte islamkritikere har haft længe travlt med at beskylde muslimerne for at tale med to tunger. Højrefløjens ekstremistiske islamofober mener nemlig at muslimerne praktiserer ”taqiya ”, som betyder, at muslimer godt må lyve over for vantro , bare de holder sig til sandheden indbyrdes.

Efter at have set onsdagens rystende dokumentar ”Et ekstremt netværk” på DR om, hvordan Danmark spiller en central rolle i et uhyggeligt netværk af anti -islamgrupper i Europa, Rusland, USA og Israel, må man konstatere, at disse ekstremt hadefulde grupper i høj grad selv praktiserer taqiya og taler med to tunger. Udadtil fremstiller man sig selv som bekymrede demokratiske borgere. Men samtidig betjener man sig af samme hadefulde krigsretorik, som var karakteristisk i tiden op til 2. verdenskrig. Man lyver åbenlyst foran rullende TV-kameraler for at opretholde en demokratisk facade. Samtidig mobiliserer man gadens parlament og voldelige hooligans med racistiske slogans og dyrker i det gedulgte våbenøvelser med henblik på en kommende borgerkrig mod muslimer og venstreorienterede. Det blev også tydeligt, at Anders Breivik er blevet tilskyndet til sin forfærdelige terrorhandling af højreorienterede hadesider.

DRs afslørende dokumentar havde især fokus på Anders Gravers og hans subversive organisation Stop Islamiseringen af Danmark/Europa, men det modbydelige antimuslimske netværk har såmænd også tråde ud til folkevalgte politikere på højrefløjen. Bag deres pæne demokratiske facader arbejder de i det skjulte for at skabe voldelige konfrontationer med herværende muslimer.

Tag f.eks. Alex Ahrendtsen, der er både byrådsmedlem og folketingsmedlem for Dansk Folkeparti. Han har en fortid i det stærkt indvandringskritiske netværk »No-Kay« i Odense, der har demonstreret sammen med den racistiske hooligangruppe White Pride, der har udviklet sig til dén Dansk Nationale Front, der i 2010 tog på træningsophold og skydeøvelser hos militante fascister og åndsfæller i Rusland. Af andre lyssky elementer kan nævnes racisten Nicolai Sennels, der på et tidspunkt opholdt sig på Ahrendtsens adresse i Odense.

Men også Dansk Folkepartis andet byrådsmedlem i Odense, Pernille Bendixen, taler med to tunger. Privat kommer hun sammen med den berygtede højreekstremist Kim Møller, som bestyrer Danmarks mest hadefulde og antimuslimske blog Uriasposten.

Kim Møller sort hvid

Kim Møller gør alt, hvad kan for at skabe had til muslimer og venstreorienterede og på hans blog findes detaljerede diskussioner sted om nødvendigheden af en kommende borgerkrig mod muslimer og venstreorienterede. I forbindelse med det seneste kommunalvalg brugte Kim Møller sin hjemmeside til at reklamere for sin kæreste, Pernille Bendixen. Samme Bendixen som i Fyens Stiftstidende forsvarede Michael Ellegaard, som er bevæbnet og som opfordrer danske højreekstremister til at begå drab på danske muslimer.
ellegaard

Ovenstående er kun et par eksempler, og vi har kun set toppen af isbjerget. Man må håbe at DRs dokumentar vil blive fulgt op af en lang række afsløringer af den gøgeunge, som højrefløjen udgør i vores demokrati.

Breivik

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Afsløring, Alex Ahrendtsen, Anders Graversen, DF, Ekstremisme, Fyens Stiftstidende, hadpropaganda, Halvorsen, Højrefløjen, islam, Kim Møller, Pernille Bendixen, racisme, Stop Islamiseringen af Danmark, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

4 svar til Højrefløjens taqiya

  1. Pingback: Højrefløjens taqiya – Baglandet | DF-Nyt

  2. dart wader siger:

    FLOT… gået af en som har siddet inde for drabsforsøg… Pak du hellere dit TV ind i sølvpapir… Jeg tror det bliver manipuleret fra det ydre rum…..

  3. Pingback: Højrefløjens angst for ytringsfriheden | halvorsensk

  4. Pingback: Blogger klaget ud fra fyens.dk | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s