Højrefløjens angst for ytringsfriheden

Bendixen Ahrendtsen

Det burde vel ikke komme bag på mig, men alligevel…

Min artikel Højrefløjens taqiya, som står at læse andetsteds her bloggen, havde jeg også lagt ud på Fyens Stiftstidendes ”Baglandet”. Artiklen handler om højrefløjens tvetungethed (taqiya) på baggrund af DRs nylige dokumentar om højrefløjens ekstremistiske netværk.

Min vinkel var, at to fynske medlemmer af Dansk Folkeparti faktisk også taler med to tunger. Nemlig Alex Ahrendtsen, som har fortid i det stærkt indvandringskritiske og antidemokratiske netværk »No-Kay«, og Pernille Bendixen, som privat er kæreste med den berygtede højreekstremist Kim Møller fra hadebloggen ”Uriasposten”.

Disse afsløringer har nu medført, at Stiftstidendende har fjernet min artikel fra Baglandet efter klager fra – guess who? – Alex Ahrendtsen og Pernille Bendixen. Ahrendtsen benægter i en klage til Stiftstidende ethvert kendskab til ”No-Kay”, og Bendixen benægter ethvert kendskab til Kim Møller.

Det sidste til trods for, at Kim Møller på sin blog 14. november omtaler hende som ”min kæreste”. Jeg kender heldigvis ingen af de to, og det kan da godt være, at eksfru Bendixen måske har gjort det forbi med Kim Møller – måske endda efter et vink fra partitoppen i Dansk Folkeparti. Hvem ved? Men det lader stadig højrefløjen og de to nævnte tilbage med et gevaldigt troværdighedsproblem.

Hvordan i alverden kan det være, at højrefløjen gerne må beskylde muslimerne for ” taqiya” –altså for at tale med to tunger? Når de ikke vil acceptere, at jeg beskylder dem for det samme? Og – ikke mindst – hvordan kan det være, at disse selvudnævnte forkæmpere for ytringsfriheden – når det gælder om retten til at forhåne og nedværdige muslimer – går bag om systemet med klager og forsøg på censur i stedet for at tage en åben debat?

Hvis jeg eventuelt tager fejl, har de jo alle muligheder for at imødegå mine påstande i en åben, demokratisk debat, så alle kan følge argumentationen. Men det tør de ikke, feje hunde som de er. Tror man virkelig, at højrefløjen seriøst er interesseret i ytringsfriheden efter en oplevelse som denne?

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Afsløring, Alex Ahrendtsen, DF, Fyens Stiftstidende, Halvorsen, Højrefløjen, Kim Møller, Pernille Bendixen, Uriasposten, ytringsfrihed. Bogmærk permalinket.

2 svar til Højrefløjens angst for ytringsfriheden

  1. Pingback: Blogger klaget ud fra fyens.dk | DF-Nyt

  2. Pingback: Sandheden er ilde hørt | halvorsensk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s