Sandheden er ilde hørt

Ahrendtsen NO-Kay
Ahrendtsen og ekstremisterne
Hvad har vi her? Jo, her har vi såmænd Dansk Folkepartis kandidat til borgmesterposten i Odense, nemlig Alex Ahrendtsen til demonstration med den højreekstremistiske gruppe No-Kay. Ahrendtsen er den pæne mand i jakkesættet, og man kan vist ikke hævde, at han har forvildet sig ind i demonstrationen ved et tilfælde.
Hvorfor bringer jeg dette billede? Jo det gør jeg fordi Alex Ahrendtsen har klaget over mig til Fyens Stiftstidendes redaktion og kategorisk har benægtet ethvert kendskab til denne gruppe. Men billedet taler jo sit klare sprog, så mine læsere – og forhåbentlig også de journalister på Stiften, der plejer at læse med – kan se, at jeg har ret, og Ahrendtsen er fuld af løgn.

Kim Møller i knibe
Kim Møller privat 2
Hvad har vi så her? Jo, her ser vi Kim Møller før han blev skilt og formentlig også før han kom på antabus, og forhåbentlig da også inden han kendte Pernille Bendixen i den bibelske forstand af ordet.
Hvorfor bringer jeg så dette billede. Jo, det gør jeg selvfølgelig for at kvittere for, at Kim Møller i dag har beæret mig med endnu en hadeside på Uriasposten. Nu er vi oppe på nummer fire, og næste gang åbner jeg sgu en flaske champagne. Man kan så spørge sig selv, hvorfor Kim Møller finder det nødvendigt at give mig denne gratis reklame, men jeg må vel have trådt ham over tæerne. Man kan også undre sig over, at den ytringsglade Kim Møller ikke tør lade mig kommentere på sin egen blog. Men jeg tror, at han er bange for at blive ydmyget foran sine proselytter. Men så kan jeg jo heldigvis tage til genmæle her. Kim og hans proselytter læser jo alligevel med, kan jeg se.

Cherchez la femme
Pernille Bendixen
Og hvad har vi så her. Jo her har vi et ungdomsbillede af den underskønne eksfru Pernille Bendixen, som deler så mange ting med Kim Møller – herunder altså også holdninger.
Hvorfor skal vi se på hende? Jo, det skal vi, fordi hun også har klaget over mig til Fyens Stiftstidende og på bemeldte Urias-blogpost om mig skriver:

”Sjovt hvordan Halvorsen kan skrive, at jeg tager afstand fra min kæreste, Kim Møller. Da jeg talte med redaktøren fra Fyens Stiftstidende, talte vi ikke om mit forhold til Kim, men alene det, at Halvorsen har misbrugt baglandet til at få sine indlæg frem. Altså en lodret løgn fra Halvorsens side.”

Nu var problemet, så vidt jeg forstod på den journalist, som venligt ringede i går og undskyldte sletningen netop, at jeg havde beskyldt eksfru Bendixen for at være kæreste med Kim Møller. Ikke det modsatte. Og hvis jeg, som eksfruen hævder, skulle have misbrugt Baglandet til at få mine indlæg frem, så er det da mærkeligt, at mine indlæg ”Den slemme antisemitisme i tal”, ”Endnu en moralsk panik” og ”Der er stemmer i Hedegaardsagen” stadig figurerer på Baglandet, hvor de to førstnævnte faktisk hører til de fire mest læste artikler. En plads de i øvrigt deler med en artikel med titlen ”Dansk folkeparti Stormer frem!”. Men den slags artikler er vel ikke ”misbrug” af Baglandet, efter eksfruens mening. Eller hur?

Så hvad har vi her? Vi har nogle højrerabiate tosser, som udadtil spiller ofre og galper op om den truede ytringsfrihed. Indtil de selv rammes af ytringsfriheden. Så står den på censur, klager og hadesider. Akja, sandheden er som bekendt ilde hørt.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Alex Ahrendtsen, DF, Ekstremisme, Fyens Stiftstidende, Halvorsen, Kim Møller, Pernille Bendixen, Uriasposten, ytringsfrihed. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sandheden er ilde hørt

 1. oppebank siger:

  Right here is the perfect web site for anybody who
  wishes to find out about this topic. You realize so much its almost tough
  to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).

  You certainly put a fresh spin on a subject which has been discussed for years.
  Excellent stuff, just great!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s