Er Uriasposten Højreekstremistisk? 2.0

Uriasposten 2

Som det fremgår af ovenstående blogindlæg på Uriasposten, har Kim Møller nu helt droppet den pæne nationalkonservative facade og toner rent flag som den højreekstremistiske hadprædikant, han i virkeligheden er. Tænk, at han kan få sig selv til at skrive om den omtalte afdøde danske muslim i Syrien. ”Nedenviste foto er taget lige omkring det der akavede øjeblik, da han fandt ud af, at der ikke venter ham 72 jomfruer.” Det viser om noget, hvor totalt afstumpet Kim Møller er. Og som det ikke var nok, kan man finde endnu mere afstumpede kommentarer til blogindlægget. Faktisk bliver nogle kommentatorer kritiseret, fordi de ikke vil deltage i forhånelsen af den døde.

Når nogle mennesker i den grad mangler empati for andre mennesker, så er der desværre ikke langt til voldelig terrorisme som den Anders Breivik udøvede. Jeg har tidligere stillet spørgsmålet: Er Uriasposten højreekstremistisk? I dag må svaret være, at ikke blot er Uriasposten højreekstremistisk. Den er også blevet endnu mere radikaliseret.

Og husk så, at Kim Møller er kæreste med Pernille Bendixen, som sidder Odense Byråd for Dansk Folkeparti.
Jeg siger velbekomme.

Pernille Bendixen

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i DF, Ekstremisme, hadpropaganda, Halvorsen, hetz, islam, Kim Møller, Pernille Bendixen, Syrien, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

20 svar til Er Uriasposten Højreekstremistisk? 2.0

 1. Pingback: Brevik-webhad Uriasposten.net | DF-Nyt

 2. Klovnemanden siger:

  Er du syg eller hvad
  Hvorfor blander du i hvem folk er dater og hvilken parti de kommer fra Alle har da samme demokratiske rettighed at vælge hvilken parti de vil stemme på og ægtefolk er da ikke forpligtet til at stemme ens din generalisering af grupper er langt ude
  Hvad med din gode ven fra p77 som var venner med Anders Anders Breivik gør det så ikke også dig til en farlig ekstremist
  Sjovt nok er det jo flest venstresekstimister der yder vold og opfordre til det.

  • Kære klovnemand
   Det her er min blog, og jeg blander mig, hvis det passer mig.
   I dette tilfælde har vi en blogholder, der kammer totalt over i had og som bl.a. skriver: Jihadisterne har erklæret os krig, og vi diskuterer hvorvidt vi må ytre os grimt om fjenden. På den måde har vi allerede tabt.” Hvad er næste trin, tror du?
   Når man er så langt ude, bør det få konsekvenser, hvis man kommer sammen en folkevalgt politiker. Så er det ikke længere en privatsag.

   • Eyvind Dk siger:

    “Hvad er næste trin, tror du?” Ja, det ku’ være sjovt at høre din mening om det. I din formørkede sjæl må det næste logiske skridt vel være, at islamist-kritikkerne sprænger nogle regeringsbygninger i luften og skyder så mange uskyldige mennesker som muligt?
    Det er ikke nemt at gætte hvilke vanvittige spådomme der kan komme ud af dit formørkede hoved.

    “Jihadisterne har erklæret os krig, og vi diskuterer hvorvidt vi må ytre os grimt om fjenden.” DET er det mest ekstreme du kan finde?
    Vi kan godt blive enig om at udsagnet er sandt, ikk’? Så hvad er det opsigtsvækkende i udsagnet?

   • Ejvind, det opsigtsvækkende i kommentaren er, at nogle højrerabiate tosser bilder sig ind, at de er i krig med muslimerne. Set i lyset af Anders Brevik er det ikke godt at vide, hvad de kan finde på. De bliver i hvert fald mere og mere radiksliserede og afstumpede.

   • Klovnemanden siger:

    Carsten vil Du hermed sige at der skal dømmes ud fra anden person ?
    Og hvorfor er dette kun gældende når det drejer sig om politikker fra DF ?
    Hvorfor er det i orden at enhedslisten støtter og deltager sammen med Autonome voldsmænd som opfordre til civil ulydighed ? kaster brosten og romerlys
    Danmarks lov gælder vel for alle skatteyder i dette land og ikke kun dem der er i din vision politisk korrekt ?
    Din blog er personlig hetz og stolkning af enkelt personer med specifik politisk holdning en holdning som de har samme demokratiske ret til at have som den holdning Du selv har rettigheden til at have
    Jeg har læst de fleste skriverier Du skriver og de fleste er person stolkning og intet bold at følge ud over de egen demokratiske modsætning

   • Kære klovn
    Jeg går ud fra, at du mener ”stalking” med a.
    Bortset fra det, så håber jeg at både vælgerne og DFs top bliver klar over, hvor ekstremistiske Pernille Bendixen og Alex Ahrendtsen er bag den pæne facade. Det demokratiske problem er altså, at de taler med to tunger.
    De forsøger også med alle midler at lukke munden på mig, selv om de officielt går ind for ubegrænset ytringsfrihed.

 3. Eyvind Dk siger:

  Altså, Carsten: Vi blev enige om at Hisp-ut-Tahrir, Det Muslimske Broderskab, HAMAS, Hispollah, Taleban, AlQaida m.m.m.m.fl. har erklæret krig mod alle kuffare, ikk’? Og det gælder jo også dig.
  Alle disse grupperinger – plus mange flere – samt ALLE deres tilhængere i Danmark har erklæret krig mod dig og mig og hele vores kultur. Ja, endda mod begrebet demokrati. Er du også der, Carsten? Skal demokratiet bekæmpes? Er du allieret med dem?

  Så er spørgsmålet bare om betydningen af deres krigserklæringer. Er det nogle få tumper ligesom Breivik? Desværre mener jeg, at de er mange, og at de er stærke. Det har de jo bevist, ikk’? Al deres terror verden over, samt at de ku’ lave revolution i flere mellemøstlige lande og overtage styret i disse lande – det er sgu’ da meget godt klaret, ikk’?
  Noget der kan få det til at rumstere i trussen på andre ‘revolutionære’ tumper!
  MEN hvor mange – og hvor betydningsløse – er disse i DK? Du vil givetvis mene FULDSTÆNDIG betydningsløse? Jeg mener – og har set – at det kun går EEN vej, og det er til det værre 😦
  OG hvad værre er; at det er lykkedes for dem at gøre sig allieret med dig, næsten hele den danske venstrefløj samt et ikke ubetydeligt udsnit af det politisk korrekte borgerlige segment.
  Og dette STORE mindretal (flertal?) i DK, mener altså at det er VIGTIGERE at dæmonisere dem der er bekymret for udviklingen, end at kritisere dem der rent faktisk står for den farlige udvikling.
  Pas på Carsten, at historien ikke gentager sig. Stod du henne ved håndvasken dengang “muren” faldt og afslørede råddenskabet i de kommunistiske lande? Nej, du har vel aldrig fået taget selvopgøret, vel? Tsk tsk tsk tsk tsk tsk tsk…….:-(

  Men summa sumarum, så begræder du, at Kim Møller gør sig lystig på vegne af en satans dræbt jihadkriger?
  Ikke mig, jeg fryder mig hver gang jihadisterne har tilbagegang og helst bliver dræbt – før de kan gøre mere skade på ordentlige mennesker. Mennesker DU ikke vil være med til at beskytte!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ejvind dine paranoide vrangforestillinger og fugleskræmsler gider jeg ikke kommentere.
   Men du har ret i, at jeg er rystet over den følelsesmæssige afstumpethed og den mangel på empati, som Kim Møller og hans slimede proselytter udviser over for et dødt menneske.

   • Eyvind Dk siger:

    “paranoide vrangforestillinger og fugleskræmsler”???????
    Jeg spø’r dig om ganske simple ting!
    Men rigtigt, jeg forstår godt hvorfor du ikke vil kommentere eller besvare, og det er derfor jeg finder det morsomt at udstille din afsindige dobbeltmoral og mangel på samme!

    “slimede proselytter” hehehe, flot når venstrefløjen fremviser den hæsligste form for retorik.
    Dig – og i – som er så hellige over andres retorik? Imponerende at i ikke kan se pælen i eget øje!!!!

 4. Klovnemanden siger:

  Carsten Jeg er stolt af at være en klovn hvis du er er klog for så er der jo ingen sammenligning på os to 🙂
  Ja som forventet så svarer du ikke på spørgsmål istedet angriber Du igen enkelt personer som du ikke deler holdninger med derfor må jeg så tro at Du mener at vold og civil ulydighed er okay når det fortages af Autonome hashvrag samt enhedslisten topstyre som mænge sig åbent lys med dem og skjuler sig bag navnet mangfolkligheden
  Du viser din sande jeg som Ekstrem stalker på lige fod med Shansen og Zølck
  Man må sige at Danmark er i heldig for jeres typer er i få tal og ikke mange tager jeres skriverier alvorligt

  • Kære klovn
   Jeg kan godt ide klovne og har været med til at arrangere flere klovnefestivaler.
   Men dine indlæg virker rodede og dårligt formuleret.
   Er det svært for dig at forstå, at jeg bl.a. ikke kan lide Kim Møller, Pernille Bendixen og Alex Ahrendtden og bekæmper dem og deres holdninger med ordets skarpe sværd efter god, gammel demokratisk debattradition.
   Men det har da ikke noget med civil ulydighed eller autonome hashvrag at gøre.
   Jeg stemmer på Enhedslisten, men det ville jeg bestemt ikke gøre, hvis den var topstyret.
   Håber du blev lidt klogere.

 5. Henrik.Jensen siger:

  Carsten halvorsen du må forstå at vores slags dukker op når landet har brug for os,og når muslimerne begynder at gøre krav på vores land mht til begrænsninger i ytringsfriheden sharia zoner lovlig voldtægt af let påklædte kvinder forfølgelse af mennesker med en alternativ seksuelle tilbøjeligheder mm så bliver vi nød til at reagere på den trussel,du kan jo tydeligt læse i sidste meningsmåling med det frafald der er i S stemmere og den store tilgang der er i DF stemmer at den nuværrende regering ikke har gidet lytte til den danske befolkning da den valgte at importere disse kamelkneppere.
  Jeg ved du sikkert vil komme med nogle ord angående mit ordvalg men hertil vil jeg bare sige du har selv startet med uheldige ordvalg,og hvis vi skal til at snakke politikkere og deres ægtefæller hvad så med hende guccitasken Helle T som lever livet i en gråzone på kanten til at blive dømt som økonomisk kriminel og hendes ægtefælle ?
  At du ikke bryder dig om andres måder at omtale en kriminel på betyder jo ikke at du kan tiltale retskafne borgere i dette land som som de omtaler kriminelle medmindre du virkeligt går ind for et muslimsk kriminelt styret land ledet efter en gammel senil dement persons inderste liderlige ønsker om at kneppe alt hvad der kan bevæge sig og slå resten ihjel ideologi ?
  Ud fra dit profil billede ligner du en person i en aldersgruppe som kan huske hvad der skete med kollaboratørerne og tyskermadrasserne efter sidste krig og jeg sidder helt og kommer i tvivl efter at have læst hvad du har skrevet om du ønsker at komme i den kategori ?

  • Min bedste Henrik Jensen
   Med al respekt, så tror jeg at du og dine overvurderer jeres betydning meget kraftigt. For til alt held for fædrelandet har I det som admiralen i Pinafore: I står aldrig til søs, men lader de andre stå.
   Hvad dine øvrige udgydelser angår, vil jeg henvise til dig til at læse min blogartikel “Dansk Folkepartis apartheidstyre”, som også har været bragt i Politiken 7. marts

 6. ilhan siger:

  endnu en fantastisk artikel der har grebet om national socialisternes umenneskelige indstilling til verdenen. En bestemt type og samling af mennesker som har en 1:1 psykologisk profil, hvilket iøvrigt er identificerbar for tusinder af kilometers afstand. Overrasker mig ikke sociologer har udført så mange undersøgelser af jeres slags, i jo kraftedeme stereotyper. En note at tilføje: Ingen er mere farlige for samfundet end jeres politiske eksistens, i undergraver demokratiet.

 7. Flemming Kristensen siger:

  Jamen så skifter jeg da lige hat til at blive højreekstremist, fra min ellers konservative-libertarianske pind, for en stund. Jeg stemte med det samm i med satiren, som Kim Møller, da nyheden trillede ind, med denne lille artikel:

  “Fabelagtigt! En god historie fra fronten. Endnu 40 jomfruer er blevet afsat i de højere luftlag. Eftersom den enlige herre formentlig er inkapabel i sin nuværende tilstand, til at tilfredsstille de små nymfers behov, er jeg sikker på, at de siger

  “det er tanken der tæller!!!”, hvorefter de nok tyer til “anden leg”, uden at skulle bekymre sig om at blive tortureret, stenet, hængt eller voldtaget. Den proces har de nok ligesom overstået i et tidligere liv.”

  Jihadister som tager afsted for at blive martyrer og for at indføre et regime, som blot er mere af samme autoritære menneskeretskrænkende og fjendske skuffe, kan jeg unde alle jomfruer i det hinsides for deres uselviske handling. Jo flere, jo bedre.

  Og til dig Halvorsen, skal lyde ønsket om et AOF kursus i politik, satire og dechiffrering af politiske tilhørsforhold. Du ser ud til at have været gemt af vejen lidt for længe i en socialdemokratisk betonblokl. Må jeg anbefale en tur ud i det grønne og et eksemplar af det gamle Blæksprutten for at komme op i gear med satiren.

  • Flemming Kristensen
   Man kan være et dumt svin på mange måder. Du har så valgt at være det ved at håne og krænke en død og forsvarsløs landsmand, der er blevet offer for noget, som han måske – eller måske gerne- ville tro på.
   Hvor er det modigt af dig, at du sådan kan gøre dig lystig over et medmenneskes død bag din trygge computerskærm, men det er vel det nærmeste højreekstremisterne kommer på humor.
   Man kunne godt ønske, at I blev konfronteret med nogle virkelige fjender i stedet for dem, som I dyrker i cyberspace.
   F.eks. kunne jeg godt tænke mig den situation, at general Falkeøje – alias Louis Trebbbien – blev opsøgt af en gruppe mænd kl. 4 om morgenen, som meddelte ham, at han skulle ud at køre en tur, fordi han stod på en liste over “nedbrydende elementer”.
   Det er go´ værkstedshumor.

 8. Pingback: Pia Kjærsgaard: Så er jeg hjemme igen … | DF-Nyt

 9. Pingback: Brevik-webhad Uriasposten.net

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s