Sandhedens pris: Uriasposten 3.0

Hadeblog

OK. Jeg havde forventet en ny hadeside fra Kim Møller på Uriasposten, men alligevel ikke hurtigt. Men han skal da have så mange tak for, at han endnu en gang har bidraget til et kæmpe run på min lille blog, som nu har fået langt, langt flere views, end jeg nogensinde havde turdet drømme om.

Jeg lovede at åbne en flaske champagne, når vi nåede til Uriaspostens hadeside nr. 5, men jeg vil alligevel vente og se, om Kim Møller stadig tør stå ved sine ord. Denne gang har han nemlig beskyldt mig for intet mindre end INCEST. Det er jo et stærkt ord, som også kan være stærkt injurierende, og derfor er jeg glad for den moderne teknik, som tillader mig ovenstående screencap i tilfælde af, at Kim Møller senere skulle fortryde sin beskyldning mod mig.

Som det fremgår af Kim Møllers nye hadeside, som jeg gerne linker til, baserer han sine beskyldninger på forskellige avisartikler, hvorimod jeg er i besiddelse af de originale domsudskrifter, som jeg har videresendt til min advokat med henblik på eventuelt at rejse en sag mod Kim Møller. Der kan måske også blive tale om en mulig tiltale af visse kommentatorer på Uriasposten, som f.eks. skriver om ting, der ikke er omtalt af Kim Møller:

Hadekommentarer

Man kan spekulere over, hvad der i den grad har fået Kim Møller op i det røde felt, om jeg så må sige. Som gammel symbolanalytiker har jeg bl.a. lært at være meget opmærksom på timingen af en besked. Det er sjældent tilfældigt, hvornår et budskab bliver kommunikeret. I dette lys ser jeg tre tolkningsmuligheder:

Kim Møllers egen forklaring, nemlig at jeg skulle have hængt ham ud som alkoholiker. Her er kilden en gammel artikel i Ekstrabladet i forbindelse med hans skilsmisse. Her er der ingen tidsmæssig forbindelse, og jeg tror trods alt ikke, at Kim Møller er alkoholiker. I hvert fald ikke mere. I øvrigt i modsætning til halvdelen af hans proselytter, gætter jeg på. Så den forklaring dur ikke rigtigt.

En anden mulighed er, at Kim Møller er blevet så ophidset over mit seneste blogindlæg om hans afstumpede og ekstremistiske udlevering af den danske muslim, der blev dræbt i Syrien. Det ville i virkeligheden tjene Kim Møller til ære, hvis det var forklaringen. Men desværre tiltror jeg ikke Kim Møller empati mod mennesker, som han i sit sort/hvide univers opfatter som fjender. Man kan ikke forklare psykopater noget om empati. For de mangler simpelthen forudsætningerne for at forstå, hvad det handler om. Så derfor nej, den dur heller ikke.

Den tredje mulighed er, at Dansk Folkeparti har blandet sig og kaldt Kim Møllers kæreste, eksfru Pernille Bendixen, til orden. Som bekendt er Pia Kjærsgaard netop vendt tilbage fra en rejse til Mongoliet, og jeg har lagt et link ud på hendes facebookside, som refererer til min artikel om Uriaspostens ekstremisme. Med de seneste meningsmålinger, hvor DF overhaler Socialdemokratiet, kunne jeg godt forestille mig, at partiet helst ikke ville forbindes med bindegale højreekstremister som Kim Møller i denne glade stund.

Under alle omstændigheder må det være op til Kim Møller, om han vil betale sandhedens pris. Det kan han gøre ved frivilligt at tilbagekalde sine beskyldninger på Uriasposten og samtidig bringe en undskyldning til undertegnede. Nemt, enkelt og billigt. En anden mulighed er at tvinge ham til det. Det vil dog kræve, at jeg går rettens vej, og det kan godt blive en dyr affære for bemeldte Møller. Dels kan han formentlig komme til at betale sagsomkostningerne, og dels vil jeg i så fald kræve en form for erstatning. Det vil jeg være berettiget til.

Jeg sætter pris på sandheden. Men gør Kim Møller også det? Og har han råd, når han officielt kun arbejder som ufaglært på COOPs lager lidt uden for Aarhus?

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Aarhus, DF, Ekstrabladet, Ekstremisme, facebook, Halvorsen, Højrefløjen, hetz, Kim Møller, Pernille Bendixen, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

3 svar til Sandhedens pris: Uriasposten 3.0

  1. Han starter vel bare en indsamling på Urinalpotten. Lige som han plejer at gøre.

  2. Pingback: “Opus Dei” Uriasposten? | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s