Dagen derpå…

Kim Møller gråtone

”Vi må videre i teksten”, skriver Kim Møller i en længere kommentar – det er vist nr. 64 – på sin hadeblog om mig. Der er nemlig stadig mange muslimer og venstreorienterede at bekæmpe, må læserne forstå.

Det er jeg faktisk ikke enig med ham i. Jeg mener at vi skal fastholde fokus på Pernille Bendixen. Det gør jeg, fordi hun er folkevalgt. Hun bestrider et tillidshverv, og derfor er det berettiget at stille spørgsmålstegn ved, om hun er vælgernes tillid værdig. Derfor er det også berettiget at henlede opmærksomheden på hendes privatliv, når hun er kæreste med Kim Møller, som er en af landets mest højreekstremistiske og hadefulde bloggere. Det samme ville være tilfældet, hvis hun kom sammen med en rocker.

Pernille Bendixen

Hvad mig angår, er jeg blot en privatperson, som tilfældigvis godt kan lide skrive læserbreve og diskutere. Men jeg skal ikke stå til ansvar for andre end mig selv. Og hvis folk ikke kan lidet det jeg skriver, kan de jo blot lade være med at læse det.

Ikke desto mindre har Kim Møller svinet mig til på det groveste, og behandlet mig som om jeg var en meget betydningsfuld politiker. Men trods alle de grimme ting, han skriver om mig, så kan jeg faktisk stille op til det kommende kommunalvalg. Det har jeg ret til. Om jeg så bliver valgt, er selvfølgelig en anden sag, men jeg kan gøre det. Og måske var det noget jeg burde overveje, når jeg alligevel bliver målt efter samme standard som en folkevalgt.

Hvad Pernille Bendixen angår, så kan hun selvfølgelig også stadig stille op som kandidat til Odense Byråd. Men her er spørgsmålet, om hun fortsat kan stille op som kandidat for Dansk Folkeparti. Det er jo noget, som afgøres af ledelsen i det topstyrede parti. Og mon de er klar over, at hun er kæreste med en mand, der kan få sig selv til at blogge en hidtil uset perfid artikel som ”That awkward moment” med billede af en død mand?
Det ville jeg gerne vide.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i DF, Ekstremisme, hadpropaganda, Halvorsen, hetz, Kim Møller, Pernille Bendixen, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

19 svar til Dagen derpå…

 1. Jeg kan se, at en vis Polka Charlie har kommenteret ovenstående blogindlæg på Uriasposten:
  Desværre kan jeg ikke svare ham direkte, fordi Kim Møller ikke tør lade mig kommentere på Uriasposten, men så har jeg jo heldigvis min egen blog.

  Vor danseglade ven skriver om mig:

  “Hvis han skulle stille op til lokalvalg, så er undertegnede og en række andre gode borgere gerne behjælpelige med, at fortælle om hans forskellige tilbøjeligheder.”

  Man tror ham gerne. Men hvad han åbenbart har overset er, at Kim Møller nu har fyret sin største kanon af. Han har ikke mere at komme med. Jeg har derimod stadig masser af krudt og kugler.

 2. Eyvind Dk siger:

  Jamen jamen jamen Carsten, hvad er det dog du har rodet dig ud i?
  Når man som du har en så skummel fortid, skal man ikke kaste med sten. Jeg er sikker på at du ikke kan være glad for at blive mindet om dit alenlange synderegister.
  Incest og mordforsøg burde være noget man gik stille med dørene med, ikk’?
  Det ka’ du da ikke være stolt over at få blæst op på Danmarks største og mest læste blog?
  Og så går du til angreb på Kim Møller? En mand der på samtlige parametre har et betydeligt bedre renome end du!
  MEEEEEGET besynderligt??????????????

 3. Jan Aagaard siger:

  Der er ingen grund til at diskuterer med ham Eyvind.

  Manden er ikke mentalt rask. Helt ærligt, han er dømt for mordforsøg og incest, og stadigvæk skriver han syge løgne om andre folks privatliv. Han er dybt psykist syg, og det er egentlig synd.

  Til Carsten: Jeg syntes du skulle skrive et offentligt blogindlæg med en undskyldning til den arme pige du har misbrugt flere gange. Du har højst sandsynligt traumatiseret hende for livet. Der efter kunne du jo så trække dig fra “politik” og nyde dit otium.

  • Formentlig i modsætning til Jan Aagaard har jeg faktisk papir på, at jeg IKKE er sindssyg. Det har vel de færreste, egentlig.
   Med hensyn til den arme pige, som du bekymrer dig så varmt om, så har jeg snakket med hende så sent som i dag. Og hun er helt ude af den over, at der nu igen skal rodes op i den gamle sag.
   Jeg nyder netop mit otium ved at blogge, og hvis jeg stiller op i politik, er det vel en sag mellem mig og vælgerne. du behøver ikke at stemme på mig.

   • Eyvind Dk siger:

    At blive tilkendt invalidepension p.g.a. mentale utilstækkeligheder, er da vel en meget tydelig statslig anerkendelse af at du ikke er “rask i roen”, ikk’?
    Og det har du vel for fanden papir på!

   • Jeg er ikke bekendt med diagnosen “mentale utilstrækkeligheder”.
    Hvor har du fundet den?

 4. Eyvind Dk siger:

  CH skriver: “Dygtig, Eyvind. Så skal du blot læse, hvad der står.”
  Der står 3 måneder for incest og 3 år for mordforsøg!

 5. Eyvind Dk siger:

  Nedsat straf – skyldsspørgsmål stadfæstet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Eyvind Dk siger:

  Hold nu op med det pjat Carsten! Du er dømt for incest og voldstrusler. Du har været en tur på koldbøttefabrikken, og du har i mangherrens år været invalidepentionist grundet mentalt handicap.
  Hvis det ikke er nok til at tegne et billed af en derangeret person så ved jeg ikke hvad!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s