Er Kim Møller en belastning for Pernille Bendixen?

Bendixen byråd

Noget kunne tyde på, at byrådsmedlem Pernille Bendixens forhold til den højreekstremistiske blogger Kim Møller fra Uriasposten er ved at udvikle sig til en belastning for hendes politiske liv.

I hvert fald må man med Fyens Stiftstidende konstatere, at Pernille Bendixen rykkede ned fra en andenplads til en tredjeplads på Dansk Folkepartis lokale opstillingsmøde i Odense. Dermed er hendes chancer for genvalg umiddelbart svækket.

Hun blev slået af den noget yngre tidligere nøgenmodel Christel Nydam Adler Gall. Så man kan i hvert fald gætte på, om Pernille Bendixens fremskredne alder er årsag til nederlaget. Eller om det ikke i højere grad er forholdet til Kim Møller – af onde tunger også kaldet Kim Øller.

Kim Møller privat 2

I givet fald vild det dog næppe være Kim Møllers alkoholvaner, der har kostet eksfru Bendixen hendes andenplads. Tværtimod er der meget, som taler for, at Kim Møllers ekstremistiske udgydelser på Uriasposten, hvor han målrettet radikaliserer elementer fra det yderste højre, der kan være årsagen til, at selv Dansk Folkeparti mener, at man må trække en steg i sandet.

Indtil videre, kan det selvfølgelig kun blive spekulationer. Pernille Bendixen lægger dog ikke skjul på, at hun er ”skuffet” og ”overrasket”. I sit civile liv er hun dagplejemor og enlig forsørger.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i DF, Ekstremisme, Fyens Stiftstidende, hadpropaganda, Halvorsen, Højrefløjen, Kim Møller, Pernille Bendixen, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

6 svar til Er Kim Møller en belastning for Pernille Bendixen?

 1. Peter Andreas Fog siger:

  Når du skriver “Pernille Bendixens fremskredne alder” er det så fordi hun er, øhm…voksen?

  • Nej, det er det nu ikke. Det fordi hun efterhånden har været “voksen” temmelig længe, om man så må sige, og derfor er begyndt at se slidt ud.
   Men som jeg også skriver, så tror jeg ikke, at det er eksfruens alder, der er en belastning for hendes politiske liv. Der findes trods alt mange aldrende kvindelige politikere. Tænk blot på Marianne Jelved.
   Efter min mening er det hendes forhold til højreekstremisten, Kim Møller, som belaster hendes politiske fremtid. Fortæl mig hvem du omgås, og jeg skal sige dig, hvem du er.
   Har du hørt dette gamle ord før?

 2. Anders Peter Johnsen siger:

  Det er lidt sjovt med disse konstante, nedladende hentydninger til PBs alder og udseende fra CHs side, som ganske enkelt må skyldes dårlig research: Hun er 40 og Kim Møller er faktisk som 42-årig ældre end hende, så hvori skulle “den skæve aldersfordeling” dog bestå?

  • Jeg tilstår glad og gerne, at mit indtryk udelukkende er baseret på, at Pernille Bendixen rent faktisk ser gammel ud. Og den opfattelse er jeg åbenbart ikke den eneste, der har. Jeg har bl.a. set hende omtalt som “en gammel sæk” og lignende ting på internettet, så det er altså ikke bare min subjektive opfattelse af hende, der er tale om. Men jeg vil da gerne tilslutte mig den opfattelse, at man ikke er ældre, end man føler sig.
   Jeg tilstår også gerne, at jeg troede, at Kim Møllervar noget yngre end hende. På fotos ligner han jo en forvokset baby, og i betragtning af hans syge og selvhøjtidelige skriverier på Uriasposten kan man let få det indtryk, at han er en uudviklet person med lavt selvværd. Hvad der måske er blevet yderligere fremskyndet at hans dårlige universitetsspeciale, som kun lige klarede pynten. Hvad ved jeg?
   Men for mig at se virker det ikke underligt, at en bange og uselvstændig personlighed vil opsøge en form for moderlig tryghed. Og hvis han kan få det hos Pernille Bendixen, er det jo dybest set ikke noget, som hverken jeg eller læserne skal blande os i. Det må blive en sag mellem disse to.
   Derimod vil jeg fastholde, at det må være i offentlighedens interesse at kende til et forhold mellem en folkevalgt byrådspolitiker og en bindegal højreekstremist.

 3. Kim A. siger:

  Ja Carsten.
  Selv foretrække du dem jo noget yngre end PB. Noget mindre “slidte” og mere spændstige… Jeg kender godt fornemmelsen – jovist, man bliver skam ældre, men de seksuelle præferencer
  forbliver de samme. Du må til at få indrettet dig en østrigsk inspireret kælder til steddøtrene 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s