DOKUMENTATION: Kim Møller er fuld af løgn

– ” En blog handler først og fremmest om troværdighed” skriver Kim Møller i kommentar nr. 64 på hadebloggen mod mig. Det må så falde desto meget mere tilbage på ham selv, når jeg nu om lidt viser, at han helt bevidst lyver over for sine læsere.

Kommentar 102

Til den øvelse skal vi allerførst brugen ovenstående screencap fra Kim Møllers kommentar nr. 102 med svar til en Jan Skov, som spørger til min påstand om, at Kim Møller ikke tør lade mig kommentere på Uriasposten. Som det tydeligt fremgår, så svarer Kim Møller fnysende: ” Et grotesk postulat al den stund jeg aldrig har slettet en kommentar fra hans hånd”.

Nådada, må jeg så sige. Hvordan kan det så gå til, at jeg er totalt afskåret fra at kommentere på Uriasposten? Hver gang jeg skriver en kommentar og trykker på ”Sig det!”-knappen, sker der nøjagtigt det samme: Bloggen ruller op til toppen, og når jeg scroller ned igen, er min kommentar forsvundet.

Jeg vil nu for eksperimentets skyld skrive en ny kommentar. Denne gang til kommentar nr. 105 af Michael Sjøberg, som over for Polka Charlie hævder, at man selv efter 5 års straffrihed ikke kan sidde i byrådet med en dom på mere end 3 måneder. Jeg ved, han tager fejl, og derfor skriver jeg: ” Det passer ikke. Det er 6 måneder.” Så trykker jeg på ”Sig det!”knappen, og PIST er min kommentar, der skulle have været nr. 106, forsvundet ud i cyberspace..Og en halv time senere er Polka Charlies svar rykket ind på plads nr. 106., som man kan se på nedenstående screencap.

Kommentar 105 og 106.

Ja, vil nogen måske sige. Det kan jo bare være noget, Halvorsen påstår. Hvor er dokumentationen? Det har jeg netop også tænkt på. Og derfor optog jeg denne gang forløbet på en lille video, som kan ses her. Følger man pilen peger jeg først på Kim Møllers kommentar nr. 102. Derefter på Michael Sjøbergs svar nr. 105 til Polka Charlie. Og til sidst glider pilen ned over min kommentar og hen og trykker på ”sig det”-knappen . Voila! Så ruller vi op til toppen af bloggen, og da vi kommer ned er min kommentar forsvundet. Hvis det kan være lidt svært at følge med, så kør bare videoen at par gange.

Kim Møller er en meget forsigtig mand, og derfor er det meget svært at tage ham i en lodret løgn. Oven i købet en løgn over sine egne læsere og proselytter. Men nu er det dokumenteret: Den mand er fuld af løgn

Kim Møller sort hvid.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Afsløring, Dokumentation, Ekstremisme, hadpropaganda, Halvorsen, hetz, Kim Møller, Løgn, Pernille Bendixen, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

7 svar til DOKUMENTATION: Kim Møller er fuld af løgn

 1. Læs nu hvad jeg skrev…hvis nu fantasien overgår virkeligheden og du opnår valg til byråd eller lignende, så har man maksimalt tre måneder ifølge valgloven til at gøre indsigelser over din valgbarhed…

 2. Polka Charlie svarede…
  “Jeg går antager at de tre måneder du omtaler er den eventuelle indsigelsesfrist ved hypotetisk-valg af Carsten Halvorsen, jf. RKVL §101, stk. 2.?”

  Det var hvad jeg mente…

  • OK. Det kan godt være, at jeg misforstod dig om de tre måneders indsigelsesfrist. Men det giver mig så mulighed for at præcisere, at jeg er enig med vor martialske ven Polka Charlie om, at en eventuel indsigelse på nuværende tidspunkt ikke vil have nogen virkning.
   I øvrigt brugte jeg først og fremmest dit indlæg (105) til at dokumentere, at Kim Møller bedriver forhåndscensur mod mig. Jeg kunne såmænd også have valgt et andet af de over 100 indlæg, der var til rådighed.
   Og så vil jeg gerne tilstå, at det føles herligt at være “dybdeborende journalist”. Det er muligt, at jeg fortsætter i morgen.

 3. Eyvind Dk siger:

  Er sagen ikke, Carstenbaby – at du er godt gammeldags monsterjalous, på den mand der på ALLE planer er dig så uendelig overlegen! Og nu gnider han salt i såret ved også at have kapret et godt skår. En smuk pige du kun kan fantasere om.
  Åh, herre jemini Carsten, stik piben ind før du gør mere skade på din psyke og omdømme.
  (Ikke at der er så meget tilbage at gøre skade på)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s