Efter slaget…

Valkyrien

Nå, det ser efterhånden ud til, at Kim Møller og Uriasposten har tabt slaget. Jeg ville ellers have fortsat i dag med at blogge om, hvorfor Kim Møller ikke tager sig sammen og gør en ærbar kvinde ud af Pernille Bendixen. Som enlig mor må hun i disse tider passe meget på sit rygte. Al den sladder fra naboer og dyneløftere fra kommune osv. Men det lader vi nu ligge.

Kim Møller har tabt slaget, og det gjorde han faktisk allerede fra starten af. Hvis vi skal holde os til et billedsprog fra krigsfilosoffen Carl von Clausewitz begik Kim Møller den taktiske brøler at åbne slaget med at fyre sine største kanoner af i håb om ar rette et tilintetgørende angreb mod mig. Men han brugte alt for meget krudt, så hans ”grausame Salbe” røg langt over målet. Og bagefter havde han ikke rigtig noget at komme med.

Det gav mig mulighed for at iværksætte en modoffensiv med en række mindre præcisionsangreb, sluttende med forrige indlæg på nærværende blog, hvor jeg afslørede, at Kim Møller er fuld af løgn. For at bevare de sidste rester af sin troværdighed, måtte Kim Møller i går modvilligt åbne op for at jeg nu kan kommentere på Uriasposten. Jeg er med andre ord inde i hans fæstning og kan skyde, hvis det passer mig. Interesserede kan se mine kommentarer nr. 146, 148, og 153 på Møllers hadeside., som jeg storsindet linker til.
I tilgift er min position markant styrket. Jeg har aldrig haft flere views end nu.

Tak til go´e gamle Clausewitz, som ses herunder.

Carl von Clausewitz

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i DF, Dokumentation, hadpropaganda, Halvorsen, hetz, Kim Møller, Løgn, Pernille Bendixen, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s