Disput med Lone Nørgaard i Fyens Stiftstidende – opdateret

Lone Nørgaard

Herunder gengiver jeg en lille diasput med Lone Nørgaard, som tidligere har ført sig frem med antimuslimske artikler og debatindlæg. Så vidt jeg husker også i Sappho, men jeg er ikke sikker.

Årsagen er denne gang et indlæg i Stiftstidende 24. marts, hvor hun under overskriften ”Stram udlændingepolitik er en myte” bl.a. skriver:

EU bestemmer vores familiesammenføringspolitik (jf. Metock-dommen og Zambranodommen). Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik…. Endelig bestemmer FN, hvem vi skal tildele statsborgerskab.

Det udløste nedenstående korte replik fra mig, som blev bragt 26. marts:

Lone Nørgaard fra den antimuslimske forening Trykkefrihedsselskabet mener 24.3., at den stramme udlændingepolitik er en myte. Det synspunkt har hun hele tiden haft, så jeg ved ikke lige, hvorfor hun bringer det til torvs igen. Jeg mener: hvor er nyheden?
Men bevares, så skal jeg da gerne henlede læsernes opmærksomhed på, at det, Lone Nørgaard kalder “stram udlændingepolitik”, er en politik, der er blevet underkendt af internationale organer som EU og FN. Hun kræver med andre ord en politik, der strider mod det retsgrundlag, som civiliserede lande bygger på. Det siger noget om, hvor ekstremistisk hun er.

Man bedes lægge mærke til, at min påstand om hendes ekstremisme bygger på hendes egne ord ovenfor. Hun mener nemlig ikke, at udlændingepolitikken er stram nok. Men det kunne hun ikke lide, så allerede 27. marts fik jeg én på hatten:

Hurra for ytringsfriheden… fordi den tillader også en Carsten Halvorsen at komme til orde. Det til trods for at det altid kniber for ham at holde sig til substansen i sine debatindlæg. I stedet vælger han skældsordene og møgspanden. Senest 26. 3. , hvor jeg udnævnes til ekstremist. Hvorfor? Fordi jeg har dokumenteret at den stramme udlændingepolitik er en myte. Moralen er den tankevækkende: at fremføre fakta er i det Halvorsenske sprogunivers at være ekstremist. PS: Jeg er ikke medlem af trykkefrihedsselskabet.
Lone Nørgaard, Normasvej 39, Frederiksberg – lektor, cand.mag.

Så blev det påske, så jeg måtte vente med at få mit svar bragt til 1.april:

Lektor og cand.mag Lone Nørgaard bryder sig 27.3. ikke om at blive kaldt ekstremistisk af mig. Men desværre har hun misforstået substansen af min lille replik til hende. Jeg skrev, “at det, Lone Nørgaard kalder “stram udlændingepolitik”, er en politik, der er blevet underkendt af internationale organer som EU og FN.” Dermed har hun meldt sig ud af det gode selskab og ind på ekstremismens overdrev.
Til gengæld må jeg medgive, at der åbenbart er grænser for Lone Nørgaards ekstremisme. Hun er ikke medlem af Trykkefrihedsselskabet, sådan som jeg fejlagtigt skrev. Jeg kan levende forestille mig, hvor pinefuldt det må være for hende at blive slået i hartkorn med dén forsamling. Så det vil jeg hermed undskylde.

Holberg har ikke levet forgæves: ”En sten kan ikke flyve, Morlille kan ikke flyve: ergo er Morlille en sten”. Eller som fru Nørgaard skriver det: ”at fremføre fakta er i det Halvorsenske sprogunivers at være ekstremist”. Godt gået af cand.mag.´en. Jeg opdaterer, hvis disputten fortsætter.

Hermed en lille opdatering: Som vist ovenfor skrev Lone Nørgaard: “PS: Jeg er ikke medlem af Trykkefrihedsselskabet”. Men hun kender dem åbenbart særdeles godt. Som det fremgår af nedenstående screencap er hun både klummeskriver på Sappho og overrækker af Trykkeprisen til Thilo Sarrazin ved foreningens generalforsamling 8. april. Hun ser ovenikøbet ud til at føle sig godt tilpas blandt antimuslimerne.

Nørgaard hos trykkefrihedsselskabet

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i counterjihad, Ekstremisme, FN, Fyens Stiftstidende, Halvorsen, islamofobi, Sappho, Trykkefrihedsselskabet, ytringsfrihed og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Disput med Lone Nørgaard i Fyens Stiftstidende – opdateret

  1. Pingback: Norge taber 4,1 mio for hver ikke-vestlig innvandrer « Snaphanen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s