Krarupfamiliens særlige sans for humor

Sappho tegning

Ovenstående tegning af Sapphos tegner, Niels Thomsen, er et eksempel på humor, hvis man skal tro fru Katrine Winkel Holm fra Trykkefrihedsselskabet. Tegningen forestiller Martin Krasnik i den røde postuniform og en skrækslagen Lars Hedegaard, der titter frem bag glasdøren. Man kan undre sig over den stive og dilettantiske opstilling, hvor Krasnik taler ud til publikum i stedet for til Hedegaard, men det er ikke hér, humoren skal findes, selvom det virker ufrivilligt komisk. Nej, det morsomme er parallellen mellem det påståede attentat og det ligeledes påståede karaktermord på Hedegaard, påstår fru Holm – uden dog selv at gøre mine til at trække på smilebåndet.

Men de griner åbenbart meget i den krarupske familie. I hvert fald var hendes far, den ellers så alvorstunge Søren Krarup ude med samme morsomme tanke i en kronik i Berlingske. Det er måske lidt lettere at fatte humoren, når man erindrer den nu også taskesvingende pastor Krarup i Folketinget forleden. Taskesvingningen er måske ligefrem en del pastorens særlige form for humor. På samme måde som hans velkendte syn på revselsesretten.

Marie Krarup

I anden anledning skriver hans anden datter Marie Krarup i øvrigt på sin humoristiske blog i Berlingske om et besøg i New Zealand, at hun ”følte sig som en idiot”. Se, det er go´ værkstedshumor! Bortset fra selvfølgelig, at det ikke er nogen nyhed for andre end hende selv. Dét, der fremkaldte selverkendelsens klare lys hos hende var i øvrigt, at hun blev udsat for en traditionel maori-velkomst ceremoni med halvnøgne mænd i bastskørter, der råbte og skreg på maori og ville gnubbe næse med hende. Derefter blev den nu lettere pikerede DF-dame ført ind i et maoritempel, hvor der fandtes gudestatuer med penisser, der var så store og erigerede, at hun var nærved at lægge hånd på én af dem. Heldigvis besindede hun sig dog i tide.

Der gik da også et stykke tid, før fru Krarup fik taget sig sammen til at skrive den humoristiske blog om sine grænseoverskridende oplevelser hos de vilde maorier. Bl.a. har hun senere erkendt, at hun kun var vant til den slags vilde lege, når hun legede dem hjemme i privaten med sin morsomme fader. Man ser det for sig.

Herunder ses en maori afgud med erigeret penis. Man aner måske lige en pil, der peger hen på lemmet. Den har Marie Krarup tegnet.
Opmærksomme læsere vil måske også kunne finde en vis lighed med pastor Krarup, men det må bero på et tilfælde.

Maori gud

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Deadline, Ekstrabladet, Halvorsen, Katrine Winkel Holm, Lars Hedegaard, Politiken, Sappho, Trykkefrihedsselskabet og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Krarupfamiliens særlige sans for humor

  1. Pingback: P77: Marie Krarups fornemmelser for farven hvid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s