DF-fiasko i Assens

DF fiasko

I ASSENS har vi skam haft fint besøg. Den 11. august lagde det gode træskib Halmø til kajs ved midtermolen med selveste DF-toppen om bord, selvom det ikke er fremgået af den lokale verdenspresse. Her har man åbenbart ment, at der var vigtigere nyheder at dække. Men fortvivl ikke! Undertegnede blogger fik lyst til at lege Kim Møller og har foreviget begivenheden med min søns videokamera, og videoen kan ses på min lukkede facebookside Halvorsen Post. Reglerne i persondataloven forhindrer mig nemlig i at lægge videoen ud på nærværende blog uden de optrædendes samtykke, og det havde jeg nok næppe fået.

MEN MERE om det senere. Intet kan dog forhindre mig i at vise ovenstående totalbillede, som dokumenterer den lille, forfrosne skare, der var forsamlet ved den gamle skonnert med det overdimensionerede Dannebrog i agterstavnen. Det yderst beskedne fremmøde kan i betragtning af DFs angivelige fremgang i meningsmålingerne kun være med til at understrege den reelle fiasko ved arrangementet. Arrangørerne havde lokket med Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen-Dahl og Søren Espersen, men kun sidstnævnte var faktisk til stede. De to andre var erstattet med Morten Messerschmidt og Thulesen-Dahls bror Jens Henrik, som er lokal og også sidder i Assens Byråd. Så de få fremmødte fik ikke engang det, de formentlig var kommet efter.

EFTER ALT AT DØMME var de næsten alle sammen endda lokale partimedlemmer. Og i betragtning de penge, DF har brugt på annoncer og på at lade Halmø sejle de danske kyster rundt med (gætter jeg på) kun Søren Espersen reelt om bord det meste af tiden, må det have været en dyr affære for partiet. Det havde sikkert været både billigere og nemmere, hvis man havde stukket de lokale partimedlemmer en tusse for at møde op på torvet i de pågældende byer. Men omvendt kunne man så ikke skabe em illusion om, at DF-toppen gerne vil mødes med folket, og det ville man gerne. Jo, i det parti har de altid været gode til at føre symbolpolitik.

HVIS VI herefter vender os mod de optrædende DF-repræsentanter på videoen, så var der ud over de allerede nævnte også mødt andre op. Man så bl.a. byrådsmedlem Pernille Bendixen, der som bekendt er kæreste med den højreekstremistiske blogger Kim Møller fra Uriasposten. Hun var i fuldt DF-ornat med rygmærke og det hele. Det samme var hendes faste læserbrevsskribent (selv kan hun jo ikke skrive dansk), den angivelige journalist Poul Erik Andersen, som gik rundt og grinede fjoget og vist ikke helt anede, hvad der foregik.

Pernille Bendixen

DET GIK til gengæld op for eksfru Bendixen. Hun er tydeligvis i lære som folketingskandidat, og i starten stod hun hos Søren Espersen og lappede hans giftigheder i sig som en lille hund. Men da det gik op for hende, at hun blev filmet, fik hun travlt med at se bort og sivede lige så stille over mod en sort firehjulstrækker med blændede ruder, som var parkeret bag det røde pakhus på molen. Men også Søren Espersen blev underlig lavmælt og så ned i jorden, da han havnede i kameraets fokus. Morten Messerschmidt kunne åbenbart heller ikke lide at blive filmet ved denne lejlighed. Underligt, når man tænker på, at begge går for at være toppolitikere, der lever af at være på.

DEN LOKALE BROR Jens Henrik Thulesen Dahl ville gerne vide, hvad videoen skulle bruges til og prøvede at give hånd. Hvad jeg ikke kunne imødekomme ham med, da jeg desværre holdt kameraet i min højre hånd, så det blev kun til lidt snak. En overraskelse var desuden, at skribenten fra den lokale, reklamefinansierede ugesprøjte Folkebladet i den nordlige udkant af kommunen Preben Find stod og talte, som om han var en kommende byrådskandidat for DF. Mon han kan beholde sin tjans, hvis det er tilfældet? Det bliver spændende at følge.

HELE SEANCEN tog for mit vedkommende under ti minutter, men det var såmænd meget lærerigt.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Assens, DF, Halvorsen, Højrefløjen, Kim Møller, Pernille Bendixen, Politik, Søren Espersen, Uriasposten og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til DF-fiasko i Assens

 1. Pingback: Sommer-nedtur for Dansk Folkeparti | DF-Nyt

 2. Jens Vejmand siger:

  Igen et pletskud fra Assens. Jeg når ikke dig til sokkeholderne m.h.t. dine kommentarer, som er med til at sprede lys og indsigt til os mindre begavede. Hver gang jeg læser dine indlæg, så stråler solen øjeblikkelig udenfor, så meget, at jeg finder det nødvendigt at rulle tremmegardinerne ned for beskyttelse af min sarte hud. Jeg håber, at dine betragtninger må komme ud til et større publikum, så landet igen kan blive bragt på fode med ordentlige mennesker ved roret. Mennesker, som alle har de rette holdninger og indstillinger til livets gang i DK. Så først herefter vil mennesker i DK leve i harmoni med hinanden. Alle dem, som mangler den fornødne empati for andre, må så nødvendigvis genopdrages, og her mener jeg så absolut, at du vil være yderst velegnet som genopretningschef. Men, hvad så med dem, som overhovedet ikke vil rette sig efter dine formaninger. Joh, her kommer din store begavelse ind og mit gæt herom vil være: af sted med de formastelige til de dertil indrettede institutioner, hvor dagen skal gå med recitationer af deres brøde. Herefter vil der med garanti ikke være nogle i DK, som obstruerer mod de rettroendes visdom og genialitet. Landet vil være bragt på fode igen, alle går i samme uniform, alle har samme mening, alle ser ens ud, alle er lige kloge (dumme). Hurra, hvor jeg glæder mig til, at min fører fra Assens viser os mindre begavede vejen frem mod lyset.

  • Min bedste Jens Vejmand
   Tak for dit tænksomme indlæg om genopretning af fædrelandet og genopdragelse af genstridige gemytter. Vi har helt klar brug for de genopdragelsesinstitutioner, du omtaler, så folk der lider af falsk bevidsthed kan blive hjulpet af med deres problem.
   Men desværre må vi se i øjnene, at der vil være en restgruppe på den yderste højrefløj, som vil være umulige at integrere i et moderne, multikulturelt samfund. Heldigvis kan jeg afsløre for dig, at regeringen har oprettet et repatrieringskontor for denne minoritet. Hvis du kender nogen, der kunne komme på tale i denne forbindelse, skal du blot kontakte Repatrieringskontoret, hvorefter den pågældende vil blive forsynet med et lille gult kors, som skal bæres synligt i offentlige rum. Senere er det meningen af samle disse stakkels mennesker med henblik på at skaffe dem adgang til særlige territorier, hvor de vil kunne leve uforstyrret af den moderne verden. Aktuelt forhandles der med Rusland om skovområder i den nordøstlige del af landet, som kunne være velegnede. Bl.a. fordi de tidligere har tjent lignende formål.
   Det er et særdeles spændende og innovativt projekt, og du bør virkelig være åben og følge den kommende udvikling.

 3. Pingback: Højrefløjens hykleriske paranoia | halvorsensk

 4. Pingback: Landsforeningen for Svin | halvorsensk

 5. Pingback: Jern Henrik | halvorsensk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s