Højrefløjens hykleriske paranoia

Kims spionfoto

MAN TROR det er løgn, men paranoiaen hos højrefløjen er åbenbart lige så ekstrem som deres synspunkter. Billedet min ringe person ovenover er taget og lagt ud på Uriasposten 18. august af Pernille Bendixens kæreste, den fordrukne højrefløjsblogger Kim Møller – blandt venner kaldet Kim Øller. Som man ser, er billedet på rigtig spionmanér taget skråt bagfra, hvad der gør scenen meget suspekt.

NU VED de fleste her, at Kim Møller jo er en meget forsigtig mand, men jeg synes alligevel, at han burde have henvendt sig til mig, hvis han gerne ville have et fotografi af mig. Så kunne han også have fået et ”brystbillede”, som min gamle far yndede at sige om den slags portrætter. Jeg har nemlig ikke noget mod at blive fotograferet på et offentligt sted, men jeg har jo heller ikke noget at skjule.

DETTE STÅR i skærende kontrast til mr. Møller og hans hystade af en kæreste, som åbenbart ikke tåler at blive filmet ved noget så offentligt som et PR-arrangement for DF, nemlig det arrangement jeg har anmeldt i artiklen herunder. Det må være kammet helt over for dem, men på billeder her kan man se eksfru Bendixen dreje hovedet væk fra kameraet, og selv den ellers så bryske Søren Espersen bliver stille og kigger ned i jorden. Hvad går der af dem?

Bendixen og Espersen

OVENIKØBET har jeg været så hensynsfuld, at jeg ikke har offentliggjort videoen, men kun et totalbillede af arrangementet. Det er åbenbart nok til at sætte paranoiaen i gang hos folk, der uden blusel hænger politiske modstandere ud på den mest svinske, personlige og hadefulde måde, som Kim Møller har for vane på Uriasposten.

BEMELDTE MØLLER viser sig i øvrigt igen at være fuld af løgn. I sin blogpost skriver han, at jeg blev ”stoppet” i at filme af Jens Henrik Thulesen Dahl, som åbenbart er identisk med pseudonymet ”Jern Henrik” på Uriasposten. Der kan man bare se.

Jern-Henrik

KRISTIAN THULESEN DAHLS lokale storebror brød sig tydeligvis heller ikke om at blive filmet, men han var dog ikke dum nok til at prøve at forhindre mig i at filme. Hvordan skulle han også bære sig ad med det? DF-erne havde jo selv stillet sig op til offentlig beskuelse. Men han var meget interesseret i, hvad jeg ville gøre med videoen. Og så prøvede han forgæves at give mig hånden – en hilseform, jeg principielt boykotter, når det gælder DF-ere og højreekstremister. Men det var også alt.

FOR YDERLIGERE at sætte paranoiaen hos Kim Møller i relief, så bedes man bemærke baggrunden for hans ”spionfoto” af mig. Det viser den nordre mole med den i Assens så forhadte træflis. Det betyder igen, at jeg er fotograferet på nordsiden af midtermolen, hvor DF-erne holdt deres seance på sydsiden. For assenesere afslører det, at Kim Møller havde mig på kornet allerede inden jeg havde bevæget mig rundt om det røde pakhus og hen mod DF-erne på sydsiden. Han vidste med andre ord ikke, at jeg havde tænkt mig filme arrangementet. Han må være syg i hovedet, ligesom Pernille Bendixen. Tænk, hun er byrådsmedlem og folketingskandidat.

HVOR ER LOGIKKEN? Kim Møller må godt filme mig i det skjulte i min egen by, men jeg på ikke filme En flok DF-ere, som er på officielt besøg. Det kan kun glæde mig, at deres arrangement blev en eklatant fiasko.

Retfærdigvis skal det dog også siges, der der findes folk til højre for Kim Møller.

Kim Og Hitler

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Afsløring, Assens, Assens Havn, DF, Dokumentation, Ekstremisme, Halvorsen, Højrefløjen, Kim Møller, paranoia, Pernille Bendixen, Søren Espersen, træflis, Uriasposten. Bogmærk permalinket.

3 svar til Højrefløjens hykleriske paranoia

 1. Jens Vejmand siger:

  Igen et pletskud fra Assens. Jeg når ikke dig til sokkeholderne m.h.t. dine kommentarer, som er med til at sprede lys og indsigt til os mindre begavede. Hver gang jeg læser dine indlæg, så stråler solen øjeblikkelig udenfor, så meget, at jeg finder det nødvendigt at rulle tremmegardinerne ned for beskyttelse af min sarte hud. Jeg håber, at dine betragtninger må komme ud til et større publikum, så landet igen kan blive bragt på fode med ordentlige mennesker ved roret. Mennesker, som alle har de rette holdninger og indstillinger til livets gang i DK. Så først herefter vil mennesker i DK leve i harmoni med hinanden. Alle dem, som mangler den fornødne empati for andre, må så nødvendigvis genopdrages, og her mener jeg så absolut, at du vil være yderst velegnet som genopretningschef. Men, hvad så med dem, som overhovedet ikke vil rette sig efter dine formaninger. Joh, her kommer din store begavelse ind og mit gæt herom vil være: af sted med de formastelige til de dertil indrettede institutioner, hvor dagen skal gå med recitationer af deres brøde. Herefter vil der med garanti ikke være nogle i DK, som obstruerer mod de rettroendes visdom og genialitet. Landet vil være bragt på fode igen, alle går i samme uniform, alle har samme mening, alle ser ens ud, alle er lige kloge (dumme). Hurra, hvor jeg glæder mig til, at min fører fra Assens viser os mindre begavede vejen frem mod lyset.

  • Kære Jens Vejmand
   Til din orientering er jeg en varm tilhænger af genbrug. Men hermed tænker jeg på materielt genbrug, fordi vi i forvejen har alt for mange ting i vores samfund.
   Når vi kommer til det åndelige, er jeg derimod tilhænger af ubegrænset vækst. Så jeg vil sætte pris på lidt fornyelse fra din side.
   Mange gode hilsner

   ch.

 2. Pingback: Forudlæmpet ved Dansk Folkeparti-arrangement | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s