Kim Møllers hykleriske paranoia

Kim Møller privat 2

SOM DET VIL være læserne af nærværende blog bekendt, har alkoholikeren og den fallerede historiker Kim Møller af indlysende bekvemmelighedsgrunde afskåret mig fra at kommentere på sin højreekstremistiske blog Uriasposten. Ytringsfrihed er godt, men kun så længe man er enig med blogholderen, må læseren forstå.

JEG KAN derfor ikke direkte tage til genmæle mod kommentarerne på Uriaspostens seneste hadeside mod mig. Jeg er holdt op med at tælle dem, men det må vel være hadeside nummer syv eller otte. Kommentarerne er lige så hadefulde som de plejer at være, og egentlig undrer det mig, at Kim Møller stadig kan hidse sine proselytter til at gentage de samme fordomsfulde rygmarvsreaktioner igen og igen. Men den slags ynkelige eksistenser har vel desværre ikke andet at foretage sig end at skrive på Kim Møllers blog.

I SANDHEDENS INTERESSE vil jeg dog forsøge at imødegå de værste misforståelser. En af dem handler om min gode nabo her i seniorfælleskabet Assens Gl. Rådhus. Hun hedder ganske rigtigt Inga Pedersen, men hun er en gammel husmandskone og har så vidt jeg ved stemt Venstre hele sit liv. Hun har desuden opfostret tre velfungerende børn og ville kun med ned på havnen hiin 11. august for at få et autentisk glimt af Pia Kjærsgaard. En vare, DF som bekendt heller ikke kunne levere ved deres fiasko-arrangement i Assens.

PÅ DEN baggrund virker det fuldstændig sindsygt, når Kim Møller forsøger at bilde sine proselytter ind, at hun er kommunist. Tossen skriver i kommentar nr. 37:

”Halvorsen linker fra sin hjemmeside til et trotskistisk parti, og Inga Pedersen er på Facebook medlem af en gruppe for det kommunistiske partis manifest. Mon ikke de har det ideologiske til fælles.”

Jamen, jamen! Har den mand virkelig beskæftiget sig med kildekritik, da han som påstået læste historie på universitetet? Det ville jo være ren komik, hvis ikke det var fordi, at en pæn ældre dame bliver hadefuldt udstillet på Uriasposten med billede og navns nævnelse, blot fordi hun var i selskab med mig. Men sådan et usselt menneske er Kim Møller åbenbart. Moral tynger ham ikke.

OMVENDT VIL jeg gerne medgive, at Pernille Bendixen måske sivede (ikke ”sev”, som Bjovulf fejlagtigt hævder – det er slang) ned i skonnerten Halmø og ikke over mod den mystiske sorte firehjulstrækker, der holdt parkeret bag pakhuset. Det kan også være, at der blev serveret ” en ganske udmærket kaffe” under dæk, men der blev vist også serveret stærkere sager. F.eks. ville Gammel Dansk vel være et kvalificeret bud, når man overværede Poul Erik Andersens fjogede opførsel på kajen.

Poul Erik andersen

ENDELIG HAR JEG hæftet mig ved, at Kim Møller ikke synes, at jeg bør ”ties ihjel”, hvad der vel egentlig kunne være en god logik i, hvis man ikke gider læse, hvad jeg skriver. Vi lever jo i et frit land. Men nej. Paranoide mr. Møller mener følgende:

”Sålænge trykte aviser betragter hans hetz som almindelige skarpt-vinklede læserbreve, så er det nødvendigvis at svare igen.”

Hér er det så, at ikke bare paranoiaen men også højrefløjens hykleri igen kommer frem. Hverken Pernille Bendixen eller for den sags skyld hendes zionistiske medsammensvorne Rachel Adelberg Johansen fra Trykkefrihedsskaberiet svarer igen på mine indlæg i de trykte aviser.

Rachel A

Det får de andre til. Som nu senest en perifer Bent Nielsen, der bor indenfor en radius af mindre end 3 km fra Pernille Bendixen og Kim Møller, og som 16. august svarer mig på en replik til Pernille Bendixen i Fyens Stiftstidende i den såkaldte ”frikadellekrig”.

JEG VED GODT, at Pernille Bendixen er dum som en dør og ikke magter at skrive en linje fejlfrit dansk, men hvis den store blogger Kim Møller virkelig ville give den som hendes kavaler, så burde han da tage kampen op mod mig i de trykte medier. Vel at mærke frontalt og ikke som her med bagvaskelse og mistænkeliggørelse på den misliebige Uriaspost.
Men det tør han jo ikke, det skvat.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Assens Havn, DF, Ekstremisme, facebook, Fyens Stiftstidende, Halvorsen, Højrefløjen, hetz, islamofobi, Israel, Kim Møller, paranoia, Pernille Bendixen, Trykkefrihedsselskabet, Uriasposten, zionisme og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Kim Møllers hykleriske paranoia

 1. Pingback: Forudlæmpet ved Dansk Folkeparti-arrangement | DF-Nyt

 2. Michael Jensen siger:

  Jeg er enig med dig i, at du ikke burde være udelukket fra Uriasposten. Fri debat er det eneste der er rigtigt.

  Og så er jeg iøvrigt glad for at høre, at Rachel Adelberg nu “bare” er en “zionistisk medsammensvoren”, og ikke en “jødisk kælling”, som du før har kaldt hende.

  Der er håb for dig Halvorsen.. 😀

  • Har først set ovenstående kommentar fra dig nu. Jeg er ingen ørn til dettekniske på dissehersens blogs, så det må du leve med.
   Jeg er også enig med dig i, at jeg burde have kaldt fru Rachel Adelberg Johansen for “zionist” i stedet for “jødisk”, selv om hun vel er bege dele.
   Men derved åbnede jeg selv op for det angreb, der så sandelig også kom, skal jeg lige love for.
   Det forhindrer mig dog ikke i fortsat at mene, at både fru Johansen og Pernille Bendixen er nogle hysteriske kællinger. 😉

 3. Michael Jensen siger:

  Og forøvrigt, nu jeg siger “fri debat er det eneste der er rigtigt”, skuffer det mig at du skal godkende kommentarer herinde. Du kunne evt. bare slette svinske kommentarer. Arbejdet er vel det samme…!?

  • Måske kommer det bag på dig, men jeg har faktisk også et liv uden for cyberspace.
   Som du kan se harjeg selvfølgelig godkendt din kommentar, fordi den er helt igennem lødig.
   Jeg håber også, at du har set mit fyldige svar til dig på blogposten om Palæstina.

 4. For øvrigt ser jeg, at pseudonymet “Hunden” igen er aktiv på Uriasposten med endnu en hadefuld kommentar mod min ringe person.
  Det har hun ikke været, siden Kim Møller fratog mig min ytringsfrihed på sin ekstremistiske blog.
  Men sådan er der jo så meget.
  Nogen siger, at hun endda vil i folketinget…

 5. Pingback: Urias-Møller ekko ekko | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s