Højrefløjens homofobi

Højre homofobi

Højrefløjen har længe beskyldt muslimer for at være homofober. Det er selvfølgelig en del af deres strategi, som går ud på at vise, at muslimer ikke hører hjemme i et moderne vestligt samfund. Lige nu galper de op igen i forbindelse med en sag fra Odense, hvor de også beskylder venstrefløjen for hykleri med hensyn til islams syn på homoseksualitet.

For ligesom at afbalancere diskussionen lidt kan det måske være givtigt at vende kameraet 180 grader og se på højrefløjens eget syn på homoseksuelle mennesker. Her kan vi passende starte med billedet ovenover, som viser franske højreekstremister i demonstration mod ægteskab mellem homoseksuelle. Helt aktuelt er der jo også sagen om Vladimir Putins nye homolov, som vil udelukke homoseksualitet fra det offentlige rum i det stadig mere fascistiske Rusland. Men vi behøver jo ikke at drage udenlands for at finde højreekstreme homofober. Vi kan blot henvise til dansk højrefløjs Dupont og Dupond, alias fætrene Langballe og Krarup, der ikke kunne skjule deres modvilje mod bøsser og lesbiske og måtte kaldes til orden af Mor Pia herself:

Krarup og langballe som homoer

Problemet for de to fortidslevninge er, at Gud har bestemt, at man man kun må bolle med nogen man kan få børn med. Og det kan man så vidt vides ikke med én af ens eget køn, og dermed er den hellige almindelige familie truet i den form, vi kender den. Over for dette dybt kulturkonservative syn står kynikeren og taktikeren Pia Kjærsgaard. Hun kan godt se, at DF og hørefløjen med rette kan beskyldes for at være på linje med muslimerne i denne sag, og det ønsker hun for alt i verden ikke.

Derfor er homosagen interessant. Den viser en grundlæggende splittelse på højrefløjen mellem islamofoberne og de kulturkonservative. Man kan f.eks følge den interne diskussion på Uriasposten, hvor Kim Møller indtager islamofobernes moderne syn på homoseksualitet. Hvad der måske ikke er så underligt, når man betænker, at hans tidligere kone vist var lesbisk, selv om hun fik tre børn med ham. Forhåbentlig har hun nu fået et bedre liv, og forhåbentlig sørger eksfru Pernille Bendixen for, at Kim Møller tager sine antabus.

Kims skilsmisse

Nå. Det var et sidespring om man så må sige. Det interessante er, at Kim Møller faktisk udfordrer sine poselytter med sit åbne syn på homoseksualitet, hvor en del viser rene rygmarvsreaktioner over for homoseksuelle: de er bare ulækre. Medens andre forfægter det kulturkonservative synspunkt så meget, at de åbent erkender, at de er på linje med muslimerne. Denne konsekvens skal – alt andet ufortalt – komme Martin Kasler til ære.

Martin Kasler

Han skriver ligeud:
Muslimerne står ikke alene her. Vi er også mange kristne, der gerne vil beskytte vore børn mod homofil propaganda. Vi er en trængt gruppe her i Vesten. Kirken er ikke længere vores hyrde. Herren synes i stedet at have valgt islamisering som sit redskab til at fordrive det onde.
Enhver god kristen må derfor nu arbejde for Tyrkiets optagelse i EU.

Jeg skal nok love for at det fik gang i proselytterne. Man kan selv følge debatten på Uriasposten, som jeg storsindet linker til.

Højrefløjen skal i hvert fad passe gevaldig på, når de beskylder muslimerne for at være homofober. Eller sagt på en anden måde: man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i DF, Ekstremisme, Fyens Stiftstidende, Halvorsen, Højrefløjen, islam, islamofobi, Kim Møller, Kristendom, Pernille Bendixen, Pia Kjærsgaard, Rusland, Uriasposten og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s