Israel fisker i rørte vande

Gas Syrien

Mindst 1300 mennesker blev dræbt ved det rædselsfulde giftgasangreb i Syrien onsdag i sidste uge. Jeg skriver mindst, fordi der stadig findes nye ofre. Verdenssamfundet blev naturligvis forfærdet over denne grusomme udåd, og Frankrigs udenrigsminister Laurent Fabius var hurtigt ude med et krav om (militær) handling over for Syrien, hvis det viste sig, at landets præsident, Bashar al-Assad, havde anvendt giftgas mod sin egen befolkning.

Assad

Hvad man så ikke kan være helt sikker på. Nogle eksperter hævder således, at Assad ikke har nogen strategisk interesse i at bruge giftgas som våben i borgerkrigen. Omvendt kan det jo også være, at manden og hans regime ikke længere er i stand til at handle fornuftigt, når man ser på hvad der allerede er sket af grusomheder i Syrien. Det er i hvert fald mit bud.

I USA overvejer Obama en militær indgriben á la Kosovo, hvilket vil sige uden FN, hvis Sikkerhedsrådet ikke kan blive enigt. Foreløbig er Sikkerhedsrådet dog nået frem til den fornuftige beslutning at undersøge sagen, før man griber til handling. Det har ført til, at både Rusland og Syrien nu har accepteret, at FNs våbeninspektører får adgang til området uden for Damaskus, hvor gasangrebet fandt sted. De påbegynder deres undersøgelser i dag.

I den situation har Israel valgt at blande sig. Præsident Simon Peres var i går ude med et forslag om at fjerne de kemiske våben fra Syrien. “De kan ikke blive der uanset hvem der har dem” siger han. Men han undlader klogeligt at komme ind på hvordan det skal kunne lade sig gøre.

Peres

Nu behøver man ikke at være professor i strategiske studier for at kunne regne ud, at det bliver umuligt at fjerne de kemiske våben fra Syrien uden militær indgriben. Og det er i virkeligheden det, der er Peres´ plan. Han og den israelske regering så gerne, at borgerkrigen udviklede sig til en større konflikt, hvor Israel også kunne deltage – evt. sammen med Vesten. Den samme politik har Israel som bekendt forfulgt over for Iran. Det vil også bekvemt flytte fokus fra israelernes bosættelser på Vestbredden og israelernes fortsatte undertrykkelse af den palæstinensiske befolkning. Så sent som i dag kan man igen læse, at de israelske besættelsesstyrker har dræbt tre palæstinensere.

Her er dagens sang:

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i bosættelser, FN, Halvorsen, Israel, krig, Obama, Palæstina, Syrien, USA, Vestbredden og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 svar til Israel fisker i rørte vande

 1. Michael Jensen siger:

  En Bob Dylan sang er altid dejlig. Her er endnu en god en: http://vimeo.com/50603569

  Et par smagsprøver:

  *He’s criticized and condemned for being alive

  *Then he destroyed a bomb factory, nobody was glad. The bombs were meant for him. He was supposed to feel bad

  *And a license to kill him is given out to every maniac

  *Every empire that’s enslaved him is gone. Egypt and Rome, even the great Babylon

  • Jeg kender godt Neighborhood Bully, men mener ikke, at den hører til de bedste Dylans sange. Det er vist de færreste, der hører den i dag.

   Derimod tåler denne sang stadig et genhør. (bær over med den irriterende Netflixreklame i starten)

 2. Tommy Rasmussen siger:

  For at gøre en lang forklaring kort – og uden at jeg vil male fanden på væggen, men jeg TROR faktisk, at bankerne fra mandag 2. ELLER 9. september kunne finde på at holde “ferie”. Måske først kun i USA og en uge senere så i Europa (og Schweiz).

  Nu ved jeg selvfølgelig godt, at enhver skal blive salig i sin tro, og jeg håber meget, at jeg ikke får ret. Jeg vil bare råde til at købe holdbart forråd af mad og vand til mindst en måned. Det koster ikke noget ekstra, for hvis der ikke sker noget, kan man bare bruge af forrådet lidt efter lidt i det daglige.

  Hvis USA skulle finde på at angribe Syrien – (“kun” to dage, som der nu er tale om), vil såkaldte islamiske computer-hackere (fra Iran?) – åbenbart for at hævne sig – få skylden for at det amerikanske finanzsystem (fredag aften denne eller næste uge?) bryder sammen.

  Herefter er der planer om, at Tyskland, Frankrig og England sammen med de Forenede Nationer FN (UNO) senere installerer en ny international valuta i stedet for Dollaren. Det er desværre meget velbegrundede rygter, som svirrer rundt i internettet lige nu, og enhver må så afgøre med sig selv, om de er troværdige.

  Storm P. : “Det er svært at spå – især om fremtiden”

 3. Tommy Rasmussen siger:

  Desvärre kun paa tysk:

  28.08.2013 – Die Hacker-Gruppe “Syrian Electronic Army” stürzte sich am Dienstag auf mehrere US-Seiten: Twitter, New York Times und die Huffington Post. Die Angreifer manipulierten die DNS-Einträge der Websites. Die New York Times war zudem wegen eines weiteren Hacks für kurze Zeit nicht erreichbar.
  http://www.gruenderszene.de/allgemein/hacker-angriff-auf-twitter-und-ny-times

  26.08.2013 – Nasdaq-Crash von islamistischen Hackern ausgelöst – In einer Studie warnte das amerikanische Clearing House DTCC kürzlich, dass eine Cyber-Attacke durch islamistische Hacker möglicherweise einen Banken-Crash auslösen könnte.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/26/us-behoerden-nasdaq-crash-von-islamistischen-hackern-ausgeloest/

  23.08.2013 – US-Finanzminister Jacob Lew hat den Kongress gewarnt, dass die USA schon “in wenigen Wochen” an ihre finanzielle Grenze stoßen.
  http://www.godmode-trader.de/nachricht/MORNING-BRIEFING-USA-Asien,a3151872.html

  21.08.2013 – Goldman Sachs Opfer eines „Computerfehlers“ – Es handelt sich um eine „große Anzahl“ von Geschäften, die am Dienstag ab 9.30 Uhr binnen 17 Minuten abgeschlossen wurden.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/21/raetselhaft-goldman-sachs-opfer-eines-computerfehlers/

  17.08.2013 – In der Nacht erlebte Google einen Totalausfall sämtlicher Dienste. Der Spuk dauerte nur Minuten – dennoch gingen die weltweiten Internetaktivitäten um 40 Prozent zurück.
  http://www.20min.ch/digital/dossier/google/story/Ist-Google-down–bricht-das-Internet-ein-25792349

  13.08.2013 – Die Finanz-Industrie bereitet sich auf einen massiven Angriff durch ISLAMISCHE Hacker vor. Als Beleg dafür führt der Bericht an, dass REUTERS schon wenige Tage nach den ersten Angriffen den Iran identifiziert haben.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/13/warnung-cyber-attacke-wird-banken-crash-ausloesen/

  18.08.2013 – Anonyme(r) Ex-Illuminaten Interview im Jahr 2000:

  1. Es wird der Konflikt im Nahen Osten fortgesetzt werden, wobei eine schwere Gefahr (KEIN KRIEG?) eines Atomkriegs der Höhepunkt dieser Feindseligkeiten ist.

  2. Ein wirtschaftlicher Zusammenbruch, der die Wirtschaft der USA und Europa verwüsten wird, ähnlich wie bei der Großen Depression…..

  7. Deutschland, Frankreich und England werden durch die UN eine internationale Währung einrichten.
  http://euro-med.dk/?p=30625#comment-41400

  Für einen 3. Weltkrieg ist es aber (hoffentlich) noch zu früh.

  2005 !!! – Al-CIAda :

  12.08.2005 – REUTERS – Terrorismus: Al-Qaidas Agenda 2020 – … zwischen 2010 und 2013, wird es darum gehen, den Sturz der verhassten arabischen Regierungen zu erreichen. Parallel dazu soll DIE US-WIRTSCHAFT DURCH CYPERTERRORISMUS ins Visier genommen werden. Es soll zwischen 2013 und 2016, gelingen, einen islamischen Staat auszurufen – und zwar ein Kalifat. Die sechste Phase, beginnend 2016, sieht die “totale Konfrontation” vor, wobei der Krieg nicht länger als zwei Jahre dauern soll.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/terrorismus-al-qaidas-agenda-2020-a-369328.html

  “Die sechste Phase, beginnend 2016, sieht die “totale Konfrontation” vor” – WIE BEI DEN ZIONISTEN:

  Als dann der 50. Jahrestag der Balfour-Deklaration ins Land rückte, um die Halbzeit vor Ablauf des messianischen „Countdowns“ einzuläuten, da hielt im Mai 1967 der Sohn des ersten Chefrabbis unter britischem Mandat, Rabbi Zvi J. H. Kook, unter den mystischen Chassiden von Merkaz Harav eine kriegshetzerische Rede, in der er betonte, die Juden müßten die „heiligen“ Städte Hebron und Nablus erobern. Vier Wochen darauf besetzten israelische Truppen in dem von Tel Aviv vom Zaun gebrochenen „Sechs-Tage-Krieg“ die Golanhöhen, den Gazastreifen, das Westjordanland, die Sinaihalbinsel und den arabischen Ostteil Jerusalem mitsamt der Altstadt.

  ( “die Halbzeit vor Ablauf des messianischen „Countdowns“ einzuläuten…Mai 1967” – Also Messias Ben David soll 2017 “erscheinen” ? )

  1949 – Ben Gurion: “Jerusalem ist nicht nur die Hauptstadt Israels und des Weltjudentums, sie wird nach den Worten der Propheten auch die geistige Hauptstadt der ganzen Welt werden.” –
  http://de.scribd.com/doc/31437844/Eggert-Wolfgang-Israels-Geheimvatikan-als-Vollstrecker-biblischer-Prophetie-Im-Namen-Gottes-3

 4. Tommy Rasmussen siger:

  Nu fik jeg lige oversat det vigtigste af et par interessante artikler og en bog:

  28.08.2013 – Hacker-gruppen “Syrian Electronic Army” angreb tirsdag flere amerikanske internetsider: Twitter, New York Times og Huffington Post. Angriberen manipulerede DNS oplysningerne på hjemmesiderne. New York Times var ikke tilgængelig for en kort tid på grund af yderligere hackerangreb.
  http://www.gruenderszene.de/allgemein/hacker-angriff-auf-twitter-und-ny-times

  26.08.2013 – Nasdaq-crash udløst af islamistiske hackere – I en undersøgelse af det amerikanske Clearinghouse DTCC fornylig blev der advaret om, at et cyberangreb fra islamistiske hackere kunne udløse bank-crash.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/26/us-behoerden-nasdaq-crash-von-islamistischen-hackern-ausgeloest/

  23.08.2013 – US-finanzminister Jacob Lew har advaret Kongressen om, at USA om ” et par uger” stöder paa deres finansielle grænse.
  http://www.godmode-trader.de/nachricht/MORNING-BRIEFING-USA-Asien,a3151872.html
  21.08.2013 – Goldman Sachs offer for en “computer fejl” – Det drejer sig om ” lang række ” handler, som blev lukket tirsdag efter klokken 09.30 inden for 17 minutter.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/21/raetselhaft-goldman-sachs-opfer-eines-computerfehlers/

  17.08.2013 – Google oplevede om natten et totalt crash på alle tjenester. Spögeriet varede kun få minutter – men alligevel gik hele verdens internet-aktiviteter ned med 40 procent.
  http://www.20min.ch/digital/dossier/google/story/Ist-Google-down–bricht-das-Internet-ein-25792349

  13.08.2013 – Finansindustrien forbereder sig paa et massivt angreb af islamiske hackere. Som bevis anförer rapporten, at REUTERS allerede har identificeret Iran et par dage efter de første angreb.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/08/13/warnung-cyber-attacke-wird-banken-crash-ausloesen/

  Anonymt ex-Illuminat interview fra aar 2000:
  1. Konflikten vil fortsätte i Mellemøsten, hvorved en alvorlig fare for atomkrig (INGEN KRIG?) er højdepunktet i fjendtlighederne.
  2. Et økonomisk kollaps vil ødelægge økonomien i USA og Europa, svarende til den Store Depression …..
  7. Tyskland, Frankrig og England opretter gennem FN en international valuta .
  http://euro-med.dk/?p=30625#comment-41400

  Men for den 3. Verdenskrig er det (forhåbentligt) for tidligt.

  2005 !!! – Al- CIAda :

  12.08.2005 – REUTERS – Terrorisme: Al- Qaidas Agenda 2020 – … mellem 2010 og 2013 drejer det sig om at opnå omstyrtelsen af ​​de forhadte arabiske regeringer. Samtidig hermed skal den amerikanske økonomi tages i sigtemål med CYPERTERRORISMUS. Imellem 2013 og 2016 skal det lykkes at udraabe en islamisk stat – et kalifat. Den sjette fase som begynder 2016, er udset til den “totale konfrontation”, og krigen skal ikke vare længere end to år.
  http://www.spiegel.de/politik/ausland/terrorismus-al-qaidas-agenda-2020-a-369328.html

  “Den sjette fase som begynder 2016, er udset til den “totale konfrontation” ” – DEN SAMME PLAN HAR ZIONISTERNE:

  Da 50- Årsdagen for Balfour-erklæringen kom for at markere halvlegen af den messianske “nedtælling”, da holdt i maj 1967 (under den mystiske Merkaz Harav Chasside) Rabbi Zvi J.H. Kook (som søn af den første overrabbiner af det britiske mandat) en krigsliderlig tale, hvori han understregede, at jøderne skulle erobre de “hellige” byer Hebron og Nablus. Fire uger senere besatte israelske styrker i den af Tel Aviv provokerede “Seksdageskrig” Golanhøjderne, Gazastriben, Vestbredden, Sinai-halvøen og den arabiske østlige del af Jerusalem, herunder den gamle bydel.

  (“halvlegen af den messianske “nedtælling”… (=) maj 1967…” Det betyder altsaa at Messias Ben David skal komme maj 2017?)

  1949 – Ben Gurion: “Jerusalem er ikke kun hovedstaden for Israel og verdens jøder, den vil også efter profeternes ord blive den åndelige hovedstad i hele verden.”
  http://de.scribd.com/doc/31437844/Eggert-Wolfgang-Israels-Geheimvatikan-als-Vollstrecker-biblischer-Prophetie-Im-Namen-Gottes-3

 5. Tommy Rasmussen siger:

  Krigen i Syrien skal altså bare gøre det muligt for en gruppe (CIA-Mossad-) computer-hackere, som selvfølgelig kalder sig “Syrian Electronic Army” at lade som om, at de er i stand til at udløse et børsencrash og derved ødelægge det amerikanske finanzsystem, som imidlertid hænger sammen med alle FNs World Trade Organisations medlemmer – og det er faktisk hele verden – bortset fra et par “skurkestater”: altså Iran, Syrien, Kuba, Nordkorea, Venezuela – tidligere ogsaa Libyen og Irak. Hvis dollaren går ned, saa følger altså næsten alle andre med ned, for penge kommer i omløb 100% ud af den blå luft uden dækning af nogen slags, og den slags “penge” har som papir kun èn “indre” værdi: som brænde – resten – ca. 95% – består kun af computernuller. Mønterne har selvfølgelig en metalværdi, men da kan det vel bedre betale sig at samle paa guld- og sølvmønter. Når folk køber et hus paa kredit, saa går udbetalingen KUN til diverse handelsomkostninger – selve kreditten består af helt NYE computernuller på kontoen!

  Det hele drejer sig ALTID kun om magt og penge. Dem som styrer pengene styrer verden, men denne lille pengeelite vil desværre lave en ny “global” verdensorden med kun én regering: nemlig dem selv – og da verden bliver styret af penge, skal der også laves en ny global verdensvaluta – selvfølgelig digital, så det hele kan komme under 100% kontrol.

  Deres planer går ud paa at afmagte de militære stormagter USA, Rusland og Kina, for at FN (som styres af “højfinanzen”) herefter kan være den eneste militærmagt på jorden. Først skal der være borgerkrig i USA, som udløses af det kommende finanzcrash, og USA bliver så efterhånden nød til at trække deres militær hjem fra overalt i verden. Herefter invaderer Rusland Mellemøsten og Europa for at besejre de sidste Nato-lande. Kina skal derefter komme Europa til “hjælp”, og det skal så ende med at Ruslands og Kinas militær ødelægger sig selv gensidigt i Europa, efter at Kina også har invaderet USA, hvor de også “neutraliserer” sig selv. Man har planlagt at ca. 500 millioner skal overleve, men 3. verdenkrig (Harmageddon) skal først starte om ca. tre år.

 6. Tommy Rasmussen siger:

  Jeg stødte lige på en MEGET aktuell artikkel her fra ABC News fra 27. august, hvor en amerikansk minister, Janet Napolitano, (som træder tilbage den 6. september) advarer om et massivt og alvorligt (9/11?)cyper- angreb og en slem naturkatastrofe, men klik selv på artiklen og læs det hele, saa du selv kan bedømme, om der skal hamstres holdbare fødevarer og vand ellers ej:

  27.08.2013 – Outgoing DHS Secretary Janet Napolitano Warns: “A massive and “serious” cyber attack on the U.S. homeland is coming, and a natural disaster — the likes of which the nation has never seen — is also likely on its way.” Leading a department created in the wake of the Sept. 11, 2001, attacks meant Napolitano has also been at the forefront of the nation’s counterterrorism and border enforcement efforts. Napolitano’s last day at DHS is Sept. 6.
  http://abcnews.go.com/blogs/politics/2013/08/outgoing-dhs-secretary-janet-napolitano-warns-of-serious-cyber-attackunprecedented-natural-disaster/

  Der er egentlig ikke lang tid til den næste 9.september, men det betyder måske ikke noget i den sammenhang, bortset fra at rotter altid forlader synkende skibe og ministerfruens sidste arbejdsdag er 6.september.

  Nu advarer Janet Napolitano også om en slem naturkatastrofe.

  Naturkatastrofer som jordskælv og hurricaner kan udløses kunstigt med såkaldte HAARP- anlæg. Prøv at google begrebet “HAARP”, hvis det interesserer dig.

  Selfølgelig kan skovbrande, som USA har nu i Kalifornien, også udløses på “normal” måde, hvis man ellers kan snakke om at være normal i hovedet, når man gør sådan noget.

  Men åbenbart ved ministerfruen noget som almindelige mennesker ikke ved, men som Steward Swerdlow tilfældigvis holdt et foredrag om den 29.september år 2000 i “Kongreßhaus Zürich”, Verein Kristallschlüssel, 8053 Zürich:

  29.09.2000 – “Vi ved nu, hvordan de islamske fundamentalister skal udryddes. Tilbage som et problem for den globale verdensregering har vi så USA, og løsningen har man allerede….. Forestil dem en situation, hvor der hersker civil ulydighed. En situation hvor der på én gang kommer naturkatastrofer og et finanzielt kollaps”. USA bliver delt i to distrikter. Atlanta og Denver har allerede fået identiske lufthavne. Alle Washingtons regeringskontorer er allerede som kopier blevet bygget og indrettet i disse to byer (Atlanta og Denver)! New York City (med “De Forenede Nationer) bliver til en international zone – et diskrikt.”

  Wold Trade Centeret i New York, som blev ødelagt den 11. september 2001, er forresten allerede bygget op igen og hedder nu:
  ONE World Trade Center!

 7. Pingback: Syrien: Symbolpolitik eller sund fornuft | halvorsensk

 8. Pingback: Israel vil ikke snydes for krigen | halvorsensk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s