Morten Uhrskov i offerrollen

Urskov

HVOR KAN DET ærgre mig, at nogle tosser har begået hærværk mod Morten Uhrskovs hjem. Jeg havde håbet, at han og hans hadefulde blog på provinsavisen JyllandsPosten var ved at være på vej mod glemslen efter,at han efterhånden har fået smidt alle de debattører ud, der ikke er enige med ham.

MEN NU har han fået al den opmærksomhed, han så desperat higer efter. Og samtidig kan denne indskrænkede og hadefulde mand så give den i rollen som offer. Politiet kan dårligt have været ude af døren, før han kastede sig over tasterne for at udråbe sit martyrium med overskriften “Så blev det min tur”. En ny Hedegaard var opstået!

LIGESOM hadprofeten Hedegaard er heller ikke Morten Uhrskovet uskyldigt offer. Hans blog er berygtet for sin slet skjulte racisme, og han optræder gerne i højreekstremistiske sammenhænge. Således kan netavisen P77 afsløre, at han har deltaget i et sommerstævne med nynazister. Jeg mener også han var til stede, da EDL og Anders Gravers holdt deres ynkelige demonstration i Århus sidste år.

Edl århus

MEN NÅR jeg nu har fået Uhrskov under kniven, så vil jeg også benytte lejligheden til at gøre op med mandens latterlige selvovervurdering. Det er noget man tit støder på folk uden særlig megen humor, og den slag typer er der påfaldende mange af på det højreekstremistiske overdrev. Her tænker jeg f.eks på Pernille Bendixen og hendes kæreste Kim Møller, som jo også er en rigtig alvorsmand.

BÅDE Morten Uhrskov og Kim Møller vil meget gerne fremstå som en slags konservative åndsfyrster, men de har ikke rigtig noget at have det i. Her i sommerferien faldt jeg tilfældigvis over Uhrskovs bog “Et delt folk”, der har været slået stort op på diverse højreradikale fora. Jeg besluttede derfor at læse bogen, men hold op hvor blev jeg skuffet. Bogen skal handle om dansk udlændingepolitik fra 1983 til 2008, og det gør den sådan set også. Men på en sådan måde, at langt størstedelen af de 612 sider består af rene referater af avisartikler. Kun på de sidste ca. 35 sider kommer forfatteren selv til orde i en slags sammenfatning af materialet.

MORTEN UHRSKOV er angiveligt cand. mag i historie og samfundsfag, men jeg fatter simpelthen ikke, at mand med en universitetsuddannelse i disse fag kan få sig selv til at udgive et makværk med et indhold, der for størstedelens vedkommende kun burde være noter. Kun 35 sider kan han selv præstere.

TOMME TØNDER buldrer mest, og dem er der åbenbart mange af på højrefløjen.

DAGENS SANG kan kun handle om racisme.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Aarhus, hadpropaganda, Halvorsen, Højrefløjen, Jyllandsposten, Kim Møller, Morten Uhrskov, Pernille Bendixen, racisme, Stop Islamiseringen af Danmark og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Morten Uhrskov i offerrollen

  1. Pingback: De ofrede alt for ytringsfriheden | DF-Nyt

  2. Pingback: Højrefløjens selvudråbte genier | halvorsensk

    • Kim Møller er skam en fornem fortaler for retten til at være dum. Det er ikke uden grund, at han hidser sig også op, når Lars Trier Mogensen kalder højrefløjen og DF-segmentet for “white trash”, som ikke kan integreres i et moderne multikulturelt samfund. Han føler sig virkelig ramt.

      Det er jo også grinagtigt, at Kim Møller ikke kan se, at det jo netop er vigtigt “at gå i rette” med det racistiske menneskesyn hos denne befolkningsgruppe. De skal have al den kritik, vi kan dænge over dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s