Israel vil ikke snydes for krigen

Israel missilkrydser

DEN ISRAELSKE skuffelse over præsident Obamas beslutning om at udsætte et bombeangreb på Syrien til efter en forelæggelse i kongressen været været helt enorm, når når man ser på den israelske offentlighed. Nu havde man lige håbet på en krig mod Syrien og måske også mod Iran, og så fik Obama alligevel kolde fødder.

MEN VERDEN skal alligevel ikke vide sig for sikker. Dagens nyhedsstrøm startede med at telegram, hvor Ruslands forsvarsministerium meddeler, at to missiler er affyret mod Middelhavets østlige kystlinje. Hvem kan mon have affyret dem i denne højspændte situation, tænker man straks. Og meget hurtigt var amerikanske regeringskilder ude med en afvisning af USAs eventuelle medvirkning til denne optrapning af konflikten i Mellemøsten.

SAMTIDIG OPLYSTE en talskvinde for Israels militær, at israelerne “ikke kendte til” affyring af missiler i den østlige del af Middelhavet. En time senere “bekræftede” det israeske krigsministerium dog, at Israel sammen med USA havde udført en “misiltest” kl.8.15 (dansk tid). Denne udlægning blev dog omgående afvist af USA. Det var israelerne selv der foretog misilaffyringen af raketter, der ganske rigtigt var betalt af USA, men det var kun israelerne der gjorde det. Man tror gerne begge dele af den amarikanske erklæring.

Nethanuahu fn 2013

DEN STØRSTE trussel mod premierminister Benjamin Nethanyahu og hans zionistiske regering er netop udsigten til fred i Mellemøsten og en to-statsløsning i Palæstina. Hvis man først har forstået det, så bliver Israels handlinger nemmere at forstå.
For Nethanyahu & Co. er det bedre at sætte hele Mellemøsten i brand end at komme til at leve i fred og fordragelighed med palæstinenserne. Så hvis han kan puste til ilden, så gør det. Hér formentlig med det formål at teste russerne og forsøge at vikle USA ind i krigen.

PUK DAMSGÅRD, som er DRs korrespondent i Mellemøsten og som har dækket borgerkrigen i Syrien fremragende har på sin facebookprofil i dag lagt nogle hjerteskærende tegninger ud, som er lavet af syriske børn:

Syrien børnetegning

NÅR JEG ser disse tegninger, så ligner de til forveksling nogle tegninger, jeg så, da jeg besøgte den jødiske kirkegård i Prag og holocaustmuseet der. De var lavet af jødiske børn i tyske kz-lejre under 2. Verdenskrig.
Hvorfor har zionisterne ikke lært af historien?

DAGENS SANG handler først og fremmest om at elske sine børn

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i counterjihad, DR, facebook, Halvorsen, Israel, jøder, krig, Obama, Palæstina, Rusland, Syrien, USA, zionisme og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Israel vil ikke snydes for krigen

 1. Tommy Rasmussen siger:

  “Så hvis han kan puste til ilden, så gør det. Hér formentlig med det formål at teste russerne og forsøge at vikle USA ind i krigen”:

  03.09.2013 – 05.09.2013 – Israel affyrede 3.september to raketter “til testformål” fra den centrale del af Middelhavsområdet imod den amerikanske flåde. En af raketterne udløste det automatiske forsvars-system på en amerikansk destroyer og blev skudt ned. Den amerikanske flåde var IKKE blevet informeret på forhånd om “testforsøg”. Det andet missil havde åbenbart en fejlfunktion (og faldt i vandet i nærheden af Syriens kyste). Der kan ikke være tvivl om, at Israel ville udføre et angreb i Assads navn, for at udløse krigen.
  http://www.tagesanzeiger.ch/ausland/europa/Russland-meldet-Raketenstarts-im-Mittelmeerraum/story/18862995
  http://www.jimstonefreelance.com/nuclearweather.html
  http://www.politaia.org/israel/etwas-dunkles-zeichnet-sich-am-horizont-ab/

  Det er ikke første gang, at Israel prøver den slags:

  Israeli War Crimes: From the U.S. Liberty to the Humanitarian Flotilla

  On June 8, 1967, two squadrons of Israeli warplanes bombed, napalmed and machine-gunned the US intelligence-gathering ship, USS Liberty, in international waters, killing 34 US sailors and wounding another 172. The assault took place on a sunny afternoon, with the US flag and identifying markers clearly visible. The Israelis targeted the antennae to prevent the crew from broadcasting for help and shot up the lifeboats to ensure no survivors. There were, however, survivors who rigged up an antenna and radioed their distress, a call for help that reached Washington D.C. In an unprecedented act of betrayal, President Johnson, in close liaison with powerful American Jewish Zionist political backers, covered up the mass murder on the high seas by issuing orders first to recall Mediterranean-based warplanes from rushing to assist their besieged comrades, then threatening to court-martial the survivors who might expose the deliberate nature of the Israeli assault and finally by repeating the Israeli line that the attack was a matter of mistaken identity, a lie which numerous military leaders later rejected.
  http://www.politaia.org/allgemein/israeli-war-crimes-from-the-u-s-liberty-to-the-humanitarian-flotilla/
  http://www.globalresearch.ca/israeli-war-crimes-from-the-uss-liberty-to-the-humanitarian-flotilla/19565

  MEN:

  06.09.2013 – Obama er ved at miste sin støtte i Kongressen – 184 medlemmer af Kongressen synes at väre fast besluttet på at stemme imod Obama. Hvis 217 parlamentsmedlemmer stemmer imod, kan Obama ikke udføre angrebet. Også i Senatet er der kun 20 ja-stemmer. Senatet har 60 medlemmer. Mange parlamentsmedlemmer synes at få massiv modvind fra det amerikanske folk, som med et stort flertal afviser militærangreb.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/09/06/krieg-gegen-syrien-obama-verliert-an-rueckhalt-im-kongress/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s