Højrefløjen rykker frem

Danskernes parti

RESULTATET af det norske valg kan åbenbart blive en højreblok magen til den, der på blot ti år gjorde ubodelig skade i Danmark. De borgerlige partier ser nemlig ud til at kunne opnå absolut flertal sammen med det norske Fremskridsparti. Gud nåde nordmændene, siger jeg bare.

SAMTIDIG KAN man læse, at den ydererste højrefløj er bgyndt at rykke ud af hulerne og nu er i gang med at opruste til kommunevalget. Ved valget i 2009 var der kun opstillet højreekstremister i tre kommuner, men i år er tallet vokset til ti kommuner. Det er heldigvis stadig ikke meget i forhold til de 98, kommuner der skal varetage det lokale demokrati her i landet, men det er alligevel bekynrende, at væksten har været så stor.

KANDIDATERNE kommer fra det det sædvanlige sammenrend af nazister, ekstreme nationalister og muslimhadere: Danskernes Parti, Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) og Frit Danmark – Folkebevægelsen Imod Indvandringen. Det nye er, at de har droppet tatoveringerne og skinhead-attituderne, som marginaliserede dem og gjorde dem lette at genkende. I stedet prøver at forklæde sig som respektable, pæne og småborgerlige mennesker.

Daniel Carlsen

NET OP I DÉN situation er det heldigt, at Researchkollektivet REDOX i går (9.9.) kunne offentliggøre en rapport, som kulegraver Danskernes Parti. Rapporten har titlen “Demokratiske nazister”, og den rummer bl.a en gennemgang af partiets historie, organisation, ideologi og strategi. Desuden er der et ikke uvigtigt afsnit om partiets kandidater og partisoldater med omtale af deres nazistiske og højreekstremistiske fortid.

HERAF FREMGÅR det såldes, at der Fürer Daniel Carlsen stiller opå til regionsvalget i Midtjylland sammen med Rune Lauritzen, at Kaj Wilhelmsen stiller op i Hovedstaden, og at næstformanden Morten Borup stiller op her hos os i Region Syddanmark. Han skal ikke få lov at dø i synden, hvis han stikker næsen frem.

Morten Borup

JEG KAN KUN anbefale, at man bruger tid på at læse rapporten. Den kan downloades her, den er sober, velunderbygget og rummer værdifuld viden om nazisterne i Danmark. Jeg vil også slå et slag for, at man donerer et mindre beløb til Redox, så de fortsat kan holde skruen i vandet. Kontonummeret er: 8401 – 0001155573.

JEG VIL passendse slutte af med et citat af Daniel Carlsen fra 2011, hvor han kommenterer på ligheden mellem det nynazistiske DNSB og Danskernes Parti.

“Vi vil modernisere DNSB, så man kan ikke sige, at det er et konkurrerende parti. Jeg har jo heller ikke skiftet politisk holdning i løbet af en nat. ”

DAGENS SANG handler nazisternes sejre og nederlag.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Afsløring, Dokumentation, Ekstremisme, Halvorsen, Højrefløjen, kommunevalg, nationalisme, nazisme, racisme og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Højrefløjen rykker frem

  1. Pingback: Går de med det forkerte slips? | DF-Nyt

  2. Morten siger:

    Morten Borup deler navn med mig. Desværre………En klam person.

  3. Pingback: Mogens Camre og tv-avisen i et deja vue | DF-Nyt

  4. Morten siger:

    Det gør jeg ikke !

  5. Pingback: Kan det undre? Højrekstremisterne står stærkt i Jylland | halvorsensk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s