Min største beundrer….

Qvikke fan

HVIS MAN tror, at mine børn, min familie eller venner er de mest ivrige læsere af nærværende blog, så tager man grundigt fejl. De har heldigvis andre og bedre ting at bruge tiden på.

MEN HELLER ikke mine kære fjender på den yderste højrefløj som Kim Møller eller Trykkefrihedsskaberiet er altid lige så trofaste læsere, som man kunne forvente. Selv om de – indrømmet – stadig fylder godt op i antallet af folk, der logger ind her. De gør det modvilligt, men de skal lige ind og tjekke… Mine meningsfæller fylder også fortsat godt i statistikken, men min allerstørste fan er åbenbart – TA-DA!!! -ingen ringere end kommunaldirektør Henning Qvick i Assens Kommune:

Henning Quick

HVIS MAN billed-googler på Henning Qvick, så vrimler det formeligt med billeder fra min blog. Ovenstående screencap viser i alt 35 billeder, hvoraf hele ti stammer fra min blog. Det sjove er yderligere, at kun to af billederne refererer til artikler, som handler om Assens Kommune (nemlig havnen og Tobaksgaarden) mens de øvrige billeder illustrer mine diskussioner med Kim Møller, Pernille Bendixen og den kompakte højrefløj.

EN HURTIG optælling på hele siden giver ikke mindre end 25 billeder, der refererer til min blog, hvorimod kun små 30 billeder refererer til Henning Qvicks virke som kommunaldirektør i Assens. Man kan således se, at denne højt lønnede og magtfulde kommunale embedssmand har brugt tid på at læse om min disput med Lone Nørgaard fra Trykkefrihedsselskabet, om “Panik på Uriasposten”, om Kim Møllers hykleriske paranoia”, om “Krarupfamiliens særlige sans for humor” og om “Højrefløjen rykker frem” for nu lige at nævne at par stykker.

TILSYNELADENDE interesserer Henning Qvick sig åbenbart langt mere for mine skriverier end for eksempelvis Udviklingsrådet. Det skal jeg ikke fortænke ham i, og jeg er selvsagt utroligt glad over at have en så trofast fan. Jeg vil selvfølgelig også kvittere for æren ved at udnævne Henning Qvick til min number one follower og overrække ham et indrammet eksemplar af mit smukke kontrafej, som han kan have hængende på sit kontor. Men tænk, at det er så kedeligt at være kommunaldirektør.

DAGENS SANG handler om at være rigtig, rigtig meget ensom.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Assens, demokrati, erhverv, Halvorsen, Højrefløjen, Henning Qvick, uduelighed og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Min største beundrer….

  1. Pingback: Assens havn en aktivitets resource | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s