Kan det undre? Højrekstremisterne står stærkt i Jylland

Kim s bloggertræf

AF EN ELLER ANDEN grund har jeg længe haft det på fornemmelsen, men nu er det bekræftet af en ny rapport: Højreekstremisterne trives i det jyske. Hele 12 antidemokratiske grupper opererer i seks kommuner i det midt- og vestjyske, fremgår det bl.a. af rapporten. Heraf er fire rubriceret under kategorien voldelig ekstremisme, hvortil hører drab, vold og fysiske overgreb. Til disse grupper hører Danish Defence League, som ses herunder, Danmarks Nationale Front, rockergruppen Devils Choice samt en fanklub for en unavngiven fodboldklub i Aarhus. Så kan man jo selv gætte.

Danish defence league

JEG SYNES især, at det er bekymrende, at der går en lige linje fra voldelige højreekstremister til hardcore kriminelle som Devils Choice. Men det er måske heller ikke så mærkeligt, når man ser på billedet af de nydelige unge herrer fra Danish Defence League. Værdisættet og kulturen er vel sammenfaldende.

EFTERHÅNDEN er der ved at være frit valg på alle hylder, når det gælder højreekstremisme i Danmark. Forleden kunne man også læse, at det nynazistiske parti, Danskernes Parti, og den antimuslimske gruppe Stop Islamiseingen af Danmark (SIAD) stiller op til kommunal- og regionsvalgene. Nyheden blev dog også fulgt op af en fyldig rapport fra researchgruppen Redox om Danskernes Parti og deres førerdyrkelse af formanden Daniel Carlsen.

Daniel Carlsen

DERFOR ER det godt og vigtigt, at der bliver holdt grundigt øje med ekstremisterne på højrefløjen. Hvadenten de holder hemmelige møder i de jyske skove eller i obscure rockerborge eller spreder had på hjemmesider og netværk, så skal de aldrig vide sig sikre. Vi vil hele tiden ånde dem i nakken.

DAGEN SANG er heldigvis ikke aktuel mere, men den er valgt på grund af sin kultiverede udtryksmåde. Den bør nydes til det sidste…

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Aarhus, counterjihad, demokrati, Ekstremisme, fascisme, Halvorsen, Højrefløjen, islamofobi, Jylland, nationalisme, nazisme, racisme og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Kan det undre? Højrekstremisterne står stærkt i Jylland

  1. Mads siger:

    Hold da op, det var en gang uoplyst pladder.. i tåber ude på den ekstramistiske venstrefløj burde på eller andet tidspunkt blive voksne og holde jer til fakta.. sammenligningen mellem de to vidt forskellige lorte grupper er direkte idiotisk! Det her lort du lukker ud og alle andre tåbelige idioter der lukker det samme lort ud, burde jeres klamme fingre væk fra tasteturet og lukke jeres stupide kæft! Hvornår fanden går det op for jer røde tåber at når i misbruger udtryk som racister og højreekstremister så ødelægger i betydningen! I er sgu langt farligere for samfundet end de sølle højreorienterede er, og i er i særdeleshed langt farligere for hele landet end tåbelige rockere, for jeres idiotiske pladder ødelægger den vigtige betydning af racisme og samtidig fremmer det en modreaktion mod jeres latterlige angreb på den almene dansker.. er der nogen der fremmer racisme og fremmedhad her i landet så er det jer røde tosser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s