Højrefløjen vil nu også bestemme over kvindens krop

Gravid

DET ER selvfølgelig ikke ukendt, at den fascistiske højrefløj ikke anerkender de mest fundamentale menneskerettigheder. For de afsporede højreekstremistiske grupperinger skal mennesket totalt underordne sig den autoritære stat. Nyeste skud på stammen er et forsøg på at angribe den frie abort, som frisindede mennesker har kæmpet en meget lang og sej kamp for at få genemført. Jeg husker selv fra min egen ungdom de stakkkels piger, som var blevet gravide ved et uheld og ledte efter en “adresse”. Forældrene måtte selvfølgelig ikke vide noget.

I USA har abortmodstanderne længe være på banen og har generet abortklinikker og har endda også myrdet læger, som foretog abort. Denne modbydelige bevægelse er nu også nået til vores lille Danmark, hvor foreningen Retten Til Liv har rejst 16.000 kors i protest med vores fornuftige abortlovgivning.

abortkors

STOR STÅHEJ. Men for hvad? Talskvinden Iben Thranholm, som udover at være debattør vist også skulle være forfatterinde, vil tilsidesætte kvindens ret til at bestemme over sin egen livmoder med henvisning til, at fostret har et andet DNA end moderen. Hvilket er uomtvisteligt sandt. Men hvilken anden livmoder vil Iben Tranholm så henvise fosteret til?

DET LYDER så kønt med retten til liv. Men er det abortmodstandernes ærinde? Nej slet ikke. De vil fratage kvinderne retten til at råde over egen krop. Kvindens livmoder tilhører ifølge dem ikke hende selv, men den fascistiske stat, som kræver reproduktion af racerene individer, som kan sikre den “demografiske balance”. Føj for pokker, siger jeg bare!

DAGENS SANG handler ikke om abort og fødselrater, men om kærlighed mellem ligeværdige mennesker.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Abort, abortmodstandere, demografisk balance, fascister, Halvorsen, Højrefløjen og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Højrefløjen vil nu også bestemme over kvindens krop

  1. Pingback: 16.000 kors international propaganda | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s