Hør, hvor vi gungrer…

censur
Censuren fra de ellers så ytringsfrihedsglade festoriginaler på den yderste højrefløj har ramt mig, så for at undgå et sagsanlæg har jeg fjernet det billede, jeg henviser til i nedenstående blogpost. Billedet kan dog stadig ses her. Min kommentar til denne lille event kan ses her.

Nogle kunne måske få den tanke, at Kim Møller fra Uriasposten udmåler sin egen troværdighed på ovenstående billede, hvor Holberg skeptisk ser til i baggrunden. Det ville dog ligne Kim Møller dårligt. Manden, der af onde tunger også kaldes Kim 7-tal på grund af den alt andet end imponerende karakter for sit universitetsspeciale i historie, har som alle andre mindreværdskomplekser en voldsom selvhævdelsestrang. Han kunne ikke få en stilling inden for sit fag og ernærer sig nu som lagerarbejder hos COOP i Aarhus – eller er det Odense..? Desuden driver han en privat efterretningsvirksomhed rettet mod venstreorienterede, som han efterfølgende hænger ud på sin blog, og dét er netop grunden til hans optræden her.

Det stadig mere glemselstruede Trykkefrihedsselskab prøvede i samarbejde med den såkaldte tænketank Cepos at ryste lidt liv i kludene den 19. oktober ved et arrangement med titlen: “Venstrefløjen, vold, og ytringsfrihed”. Her må læseren nemlig forstå, at venstrefløjen går ind for vold og er imod ytringsfrihed, og det er jo ikke så godt. Hvis det vel at mærke var sandt.

Seancen blev afviklet på traditionel Trykkefrihedsselskabsmanér med talere og tilhørere. Rundkredsdiskussioner er ikke dem. Blandt de talende var Rasmus Jarlov fra Cepos og Københavns borgerrepresentation, stakkels Morten Uhrskov, der til sin store fryd oplevede lidt hærværk ved sit hjem i Sorø, samt Henrik Ræder Clausen, der altså bare ikke er god på billeder:

Henrik Ræder

Plus altså ovennævnte Kim Møller, som åbenbart har brugt en del af efterårsferien på at skrive tale, selv om han bekvemt har påstået at have tilbragt efterårsferien uden netopkobling med sine to sønner fra sit tidligere ægteskab. Selv mener jeg at have set ham i Odense i nævnte periode. Men som han selv gør opmærksom på, var der åbenbart ikke meget nyt i hans tale, men han kommer dog med en morsom detalje, som hans utrættelige efterretningsvirksomhed har afsløret: Nemlig at Rosa Lund fra Enhedslisten deler adresse med medlemmer af researchkollektivet Redox. Se, her er det nærværende blogger begynder at spidse ører. For Kim Møller deler så vidt vides også bord og seng med Pernille Bendixen, der sidder i Odense byråd for Dansk folkeparti. Parallellen er temmelig indlysende, hvad der også fremgår af kommentarerne på Uriasposten, bl.a. af en vis Bastiat som skriver:

“Men er det ikke en næsten nøjagtig parallel til dig selv, Kim? Du er højrefløjens Redox med din private efterretningstjenestevirksomhed og offentlige udhænging af politiske modstandere og du har et tæt forhold til en valgt politiker og folketingskandidat for DF. Det forekommer da at være en ret klar parallel?
Og for nu at køre sammenligningen videre, så lægger Redox i det mindste ikke kommentarspor til en masse voldstrusler mod de udhængte, hvilket er mere end hvad man kan sige om din blog.”

Som bekendt er moral godt, men dobbeltmoral er dobbelt så godt. Kim Møller må gerne, men de andre må ikke. Han må f.eks. gerne filme mig med skjult spionkamera her i Assens, men jeg må ikke filme Pernille Bendixen og hendes Parteigenossen ved et offentligt PR-stunt på havnen.

Det bedste, man kan sige om højrefløjen er, at de er så få, og at de er så fantastisk upopulære. Det så vi ved EDL-demonstrationen i Aarhus sidste år, hvor 200 højrefanatikere måtte flygte ud af byen under politiekskorte. Tænk at være så afskyet. Men det kommer såmænd af deres egen hadefulde agitation. Når man misbruger sin ytringsfrihed til at udbrede så meget had, må man også regne med en reaktion. Det burde de have tænkt på hos Trykkefrihedsselskabet i stedet for endnu engang at trække offerkortet i de sidste krampetrækninger for at få opmærksomhed. Vi har ingen medlidenhed med dem.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Assens, DF, Ekstremisme, Enhedslisten, hadpropaganda, Halvorsen, Højrefløjen, Kim Møller, Pernille Bendixen, spionage, Trykkefrihedsselskabet, Uncategorized, Uriasposten, ytringsfrihed og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Hør, hvor vi gungrer…

  1. Jens Hansen, Shangahai siger:

    Græder du ikke??
    Bent Jensen vandt, hvilket betyder, at alle I socialister pr. automatik nu er landsforrædere.

  2. Pingback: Hos Cepos, Hør hvor vi bla bla bla … | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s