Pernille Bendixen som påvirkningsagent

Du betaler

Tirsdag 29.10 havde Fyens Stiftstidende ovenstående kioskbasker på forsiden. Selve vinklingen af overskriften fik mig straks til at tænke på hadghettoen Uriasposten, hvor denne sprogbrug er daglig kost. Kim Møller havde da også helt efter bogen straks en blogpost som understøttede artiklen i Stiften. Bortset fra det tænkte jeg blot, at avisen ikke havde researchet historien ordentligt. Men nu viser det sig, at jeg havde mere ret, end jeg troede.

Bendixen byråd

Kilden til historien er såmænd Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti, der som bekendt også er kæreste med netop Kim Møller, som er indehaver af Uriasposten. Sikke et sammentræf af tilfældigheder… Det viser sig samtidig, at Pernille Bendixen faktisk og ulovligt har lækket fortrolige oplysninger til pressen om den pågældende personsag, som hun kun havde kendskab i sin egenskab af politiker. Ifølge DR vil hun ovenikøbet gøre det igen, hvis hun finder det passende.

I dette stykke bakkes hun op af sin byrådskollega og partifælle Alex Ahrendtsen, der tillige sidder i Folketinget for Dansk Folkeparti. Men som desuden også marcherer sammen den højreekstremistiske gruppe No-Kay på billedet herunder:

Ahrendtsen NO-Kay

Arendtsen udtaler i den forbindelse, at ”vi vidste godt, hvad vi gjorde”. Heri tror jeg ham gerne. Både ham og Pernille Bendixen vidste selvfølgelig godt, at Odense Kommune ikke havde en kinamands chance for at følge deres forslag om at spare 8 mio kr. på bestemte familier, som de ikke kan lide. Det er ren symbolpolitik. Til gengæld kan man så håbe på, at han ligesom Pernille Bendixen også af Odense Kommune bliver anmeldt til politiet for at overtræde straffelovens § 152, der siger, at man ikke uberettiget må videregive fortrolige oplysninger, man har fået kendskab til i forbindelse med sit offentlige hverv.

Jeg har tidligere forsøgt at gøre opmærksom på det problematiske i, at et byrådsmedlem i Odense deler bord og seng med en berygtet højreekstremist som Kim Møller. De seneste afsløringer har desværre bekræftet mine værste forudanelser. Når Pernille Bendixen lækker fortrolige oplysninger til pressen efter eget forgodtbefindende, hvilke fortrolige oplysninger deler hun så ikke med sin kæreste, Kim Møller. Han driver sin egen højreorienterede efterretningsvirksomhed og hænger efterfølgende politiske modstandere ud med navns nævnelse på Uriasposten. Hvor mange af sine oplysninger har han mon fået fra Pernille Bendixen? Og hvor er retssikkerheden henne?

Kim Møller Aros

Hvor er det hele dog betændt.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i DF, Ekstremisme, Fyens Stiftstidende, hadpropaganda, Halvorsen, Højrefløjen, islamofobi, Kim Møller, Pernille Bendixen, Uncategorized, Uriasposten og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

16 svar til Pernille Bendixen som påvirkningsagent

 1. Hunden siger:

  http://www.fyens.dk/article/1940023:Odense–Fisfis–13-aarige-soen-er-bandeleder-som-sin-far
  Igen fakta som du har sympati for i din rødafasistiske Hatekrime mod demokratisk godkendte danske partier og politikker

 2. Hunden siger:

  Uha Halvorsen det lyser jo ud af dine artikler Du skriver jo kun om få og gerne om Pernille som du også hver gang skal oplyse hvem hun kommer sammen med
  det har jo intet med sagen at gøre med mindre man heder Halvorsen 😀

  • “Hunden” er en mærkelig størrelse. I den første kommentar kan vedkommende hverken formulere sig på skriftligt dansk eller engelsk. I den anden er der ingen sproglie fejl. Man kunne let få den tanke, at der er tale om to forskellige personer, der skriver under samme pseudonym. Hvem kan det mon være?
   Under alle omstændigheder finder jeg det vigtigt, at vælgerne bliver oplyst om, at Pernille Bendixen lækker fortrolige personoplysninger til pressen efter eget forgodtbefindende, og at hun privat er kæreste med en berygtet højreekstremist som Kim Møller, som driver sin egen private efterretningsvirksomhed. Hvilke oplydninger deler hun med ham?

   • Hunden siger:

    Carsten At være anonymt er jo en nødvendighed hvis man vil undgå falske person Historier og Hetz Nu hvor du sjællen skriver noget jeg er enig i.
    Men kunne spørge dig som modsat Kim møller: Er du en berygtet venstreekstremist ?
    Og skulle Du så have en kæreste (nok ikke muligt men en sjov tanke) Skal hun så sættes i bås og hetzes for hendes vanvittige valg at vælge dig som kæreste ?
    Som også driver sin egen private efterretnings virksomhed.

    Jeg forholder mig til dine artikler som alle ender ud i samme Rødafasistiske retning med speciale i had hetz mod bestemte politiske retninger
    Min specielle skrivemåde er netop for at være anonym.
    Skal dog gerne stille op på din adresse og få en politisk snak en dag Kører mellem Padborg og Nyborg 3 gange ugentlig.

 3. Morten siger:

  Er Kim Møller virkelig så farlig, Halvorsen?

 4. Hans Gretersen siger:

  Hvorfor er Kim Møller farlig?
  Han svinger da ikke med knive, vel?

  • Nej. var det blot det. Han er farlig på samme måde som Lars Hedegaard, som også driver landsskadelig virksomhed ved at oppiske had mod bestemte befolkningsgrupper.
   Se i øvrigt, hvad jeg har skrevet om ham andetsteds. Du kan jo også se kommentarerne på hans blog.

   • Hunden siger:

    At berette synspunkter og se fare ved bestemte personligheder og trosretning er ikke Had eller landsskadeligt virksomhed.
    Det er personlig realisme, på lige fod med det du foretager dig Carsten

   • Slap nu af, lille vovse.
    Og af en dansker at være formulerer du dig ualmindeligt dårligt.
    Og nej. Jeg er ikke en berygtet venstreekstremist. Til gengæld mener nogle, at jeg er et gammelt brokkehoved, og det skal de have lov til at mene.

 5. Hunden siger:

  Carsten formulering fra min side skyldes måske at
  Hunden hoppede over grænsen og ind i Danmark for få år siden.

 6. Pingback: Pernille Bendixens politiske hykleri | halvorsensk

 7. Pingback: Politianmeldt DFer søger støtte på Facebook | DF-Nyt

 8. Pingback: DFer vidregav fortrolige oplysninger til pressen | DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s