Den israelske anti-amerikanisme

Netanyahu & Obama

Zionisterne herhjemme og i Europa har travlt med at tale om den voksende antisemitisme. Hvilket er noget notorisk vrøvl al den stund, at de fleste jøder slet ikke er semitter, men af khazarisk afstamning. De egentlige jødiske semitter har levet fredeligt sammen muslimske semitter og kristne semitter i Palæstina i århundreder. Så ret beset er det i virkeligheden zionisterne, der er de største antisemitter, fordi de lægger palæstinenserne og de ortodokse jøder i Jerusalem/Al-Quds for had.

Mit egentlige ærinde er dog ikke denne indlysende zionistiske løgn, men de israelske zionisters had til USA i almindelighed og til præsident Obama i særdeleshed. Det er noget man f.eks. kan opleve på debattrådene i den zionistiske avis Jerusalem Post, som jeg dagligt læser på nettet. Utallige gange hæfter kommentatorerne sig ved Obamas muslimske fornavne, som er Barack Hussein. Denne ligegyldige kendsgerning, som den amerikanske præsident jo altså ikke har haft indflydelse på, bruges til gøre ham til en skabsmuslim med skumle motiver i de igangværende fredsforhandlinger om en to-statsløsning. Andre gange kan man se direkte racistiske kommentarer, hvor Obama betegnes som en abe. Lige nu kører der en kampagne, hvor Obama beskrives som den mest anti-israelske præsident i nyere tid.

Kerry USA

USA’s udenrigsminister John Kerry er også voldsomt upopulær i Israel, fordi han har sat en deadline for fredsforhandlingerne mellem israelerne og palæstinenserne. Det passer zionisterne rigtig dårligt. De ønsker i virkeligheden en fortsættelse af status quo med de såkaldte ”peace talks”, samtidig med at israelerne overtager mere og mere af Vestbredden og presser palæstinenserne ud.

Der er en kæmpe modsætning mellem de sleske forsikringer om ubrydeligt venskab mellem Israel og USA, som premierminister Benjamin Netanyahu kommer med ved officielle lejligheder, og det slet skjulte had, som han nærer til præsident Obama. De fleste husker vel, da Netanyahu deltog i republikanernes valgkamp mod Obama. Der er også de gange, hvor Israel bebudede nye bosættelser på Vestbredden, når vicepræsident Joe Biden eller udenrigsminister John Kerry besøgte Israel. Den nuværende regering i Israel er ekstremt god til at fornærme folk, de ikke kan lide.

Susan Rice

Aktuelt er der i dag en notits i Jerusalem Post om, at Obamas sikkerhedsrådgiver Susan Rice kommer til Israel for at følge op forhandlingerne mellem Obama og Netanyahu. Det afføder kommentarer, der strækker sig fra det ironiske:

”We have to be nice and treat her with respect. Even anti-Semites deserve respect. Let’s just hope that Susan doesn’t try to undercut our democratically elected government like she did in Ukraine.”

over det negative:

“OMG (Oh my God) this useless woman is coming to Israel! Why?”

til det hadske og racistiske:

“Don’t let this useless afirmative nigger action bxitch into the country.”

Sådan er tonen over for en venligtsindet nation som USA.

Bag denne nye anti-amerikanske holdning ligger tilsyneladende en forestilling om, at Israel godt kan klare sig selv og ikke behøver nogen allieret. Det er Israel alene mod hele verden. Så er det, at man godt kan få den tanke, at denne vanvittige selvovervurdering er frugten af den zionistiske ideologi. At Israel har udviklet sig til en osteklokke uden kontakt med omverdenen, fordi landet har været forkælet af netop USA. Hvor havde Israel været i dag, hvis ikke USA gang på gang havde truet med at nedlægge veto i FNs sikkerhedsråd, hver gang en ny resolution om Israels forbrydelser mod palæstinenserne skulle vedtages. Hvorfor må Israel gerne opbygge et atomvåbenarsenal, når Iran ikke må. Det skyldes, at USA ville nedlægge veto, hvis sikkerhedsrådet vedtog at sende våbeninspektører til Israel. Dertil kommer, at USA forsyner Israel med milliarder af dollars og de nyeste våbensystemer.

Efter min mening var det snart på tide, at nogen gav israelerne lidt realitetsterapi.

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i FN, Israel, jøder, Palæstina, USA, zionisme og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Den israelske anti-amerikanisme

 1. Tommy Rasmussen siger:

  Carsten Halvorsen: “Mit egentlige ærinde er dog ikke denne indlysende zionistiske løgn, men de israelske zionisters had til USA i almindelighed”

  for åbenbart ved de israelske zionister noget som almindelige mennesker ikke ved, og som Steward Swerdlow tilfældigvis holdt et foredrag om den 29.september år 2000 i “Kongreßhaus Zürich”, Verein Kristallschlüssel, 8053 Zürich:

  29.09.2000 – “Vi ved nu, hvordan de islamske fundamentalister skal udryddes. Tilbage som et problem for den globale verdensregering har vi så USA, og løsningen har man allerede….. Forestil dem en situation, hvor der hersker civil ulydighed. En situation hvor der på én gang kommer naturkatastrofer og et finanzielt kollaps. USA bliver delt i to distrikter. Atlanta og Denver har allerede fået identiske lufthavne. Alle Washingtons regeringskontorer er allerede som kopier blevet bygget og indrettet i disse to byer (Atlanta og Denver)! New York City (med “De Forenede Nationer) bliver til en international zone – et diskrikt.”

  Fordi:

  26.07.2013 – Agenda 21 – Der skal komme en ny DIGITAL CO2- valuta, som skal tildeles den enkelte og kun være gyldig i en bestemt tid. Det er faktisk allerede vedtaget af næsten alle lande.
  http://euro-med.dk/?p=30420

  Wold Trade Centeret i New York, som blev ødelagt den 11. september 2001, er forresten allerede bygget op igen og hedder nu:

  ONE World Trade Center!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s