Godt Nytår

Ladegårdsgade 20

Hermed en lille nytårshilsen til mine åbenbart stadig tilbageværende, trofaste læsere, som har holdt ved, omendskønt jeg ikke har skrevet her på bloggen i lang tid. Det skyldes dels, at jeg har brugt tid på at flytte tilbage til min elskede lille lejlighed i Assens på billedet herover, hvor jeg boede fra 2004 til 2006. Dels at jeg senere fik konstateret en smertefuld spinalstenose, som gjorde at jeg havde svært ved at sidde foran computeren. Et problem, der takket lægevidenskaben nu er midlertidigt løst ved nogle – ja, rigtigt gættet – piller.

Som nævnt har min blog åbenbart levet sit eget liv uden min tilstedeværelse i størstedelen af det forløbne år. I alt har jeg haft 13.000 hits – heraf 2.500 på en enkelt dag, hvor jeg bloggede om Jim Lyngvild og de herostratisk berømte Canalettoer. Dette er ny rekord i forhold til 2013, hvor højeste antal var oppe på godt 500 på en enkelt dag.

Nu er det ikke sådan, at jeg sidder og tæller hits. Tværtimod undrer det mig, at der stadig er trafik på min blog. Men hvis jeg skal komme med et nytårsfortsæt (blandt flere!), så er det at jeg vil skrive lidt mere igen. Ikke så meget som dengang, hvor jeg lagde en ny post med musik op hver dag, Det er blevet for meget, men mindre kan vel også gøre det.

Godt nytår til alle, der læser dette med Palle Mikkelborgs Smile (fuck den fordømte annonce!)

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Godt Nyrår og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Godt Nytår

 1. Karin Bennedsen siger:

  Kære Carsten Halvorsen

  Du ønskes også et godt og velsignet nytår med bedring af dit helbred.

  Alt vel. Karin

 2. Jens Hansen siger:

  Godt nytår med ønsket om absolut flertal til DF i Det Høje Ting.

 3. Uffe Kjærholt siger:

  Tak for det og tak i lige måde. Fra Lene og Uffe.

 4. Orla. siger:

  Birgit Parmo Meijer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s