Dan Parks nyeste kunstværk

Dan Park

Trykkefrihedsskaberiets nyeste darling, den svenske såkaldte provokunstner Dan Park har begået et nyt kunstværk, nemlig ovenstående foto af kunstneren selv efter et overfald, som han blev udsat for nytårsnat i København.

I modsætning til hans tidligere selviscenesættende værker, som forekommer temmelig ligegyldige, fordi de nærmest svarer til at sparke en åben dør ind, så fornemmer man her for første gang en ægte smerte. Det er især det blodunderløbne venstre øje, der virker stærkt på tilskueren.

Omvendt må man vel konstatere, at Dan Park ikke selv er den egentlige ophavsmand til kunstværket. På sin vej rundt i det københavnske natteliv mødte Dan Park og hans kvindelig ledsager åbenbart nogle ukendte provokunstnere, som kaldte ham ”nazist”, inden de forsvandt efter at have overfaldet ham. En scene man gerne ville have set på Youtube.

Som så meget inden for moderne kunst er de egentlige kunstnerne for dette værk også denne gang blevet anmeldt til politiet, som forhåbentlig finder dem. Her vil jeg kun nøjes med ovenstående anmeldelse af den kunstneriske kvalitet.

Og her kan jeg passende bede læseren sammenligne det øverste billede med nedenstående tidligere eksempelvise værk af Dan Park, hvor billedkvaliteten er af en ganske anden dårlig karakter.

Park Breivik

Reklamer

Om Carsten Halvorsen

Blogger, passenger, fhv. kulturkonsulent, cand.mag.
Dette indlæg blev udgivet i Dan Park, kunst, Selviscenesættelæse og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s